Zoveel veranderd Het is vooral een, spekband, Hij, heeft nu, nieuwe M2 processor in plaats van de M1 en dit nieuwe dingetje, Hij deed de keert, je pen, nog voordat hij, het scherm heeft geraakt en als, je hem dan zo de bovenhoudt dan kan, je zien hoe groot. Je brush is Windows en Android tablets. Hebben al lange, iets vergelijkbaars dus het is niet. Nieuw maar het is wel leuk dat, het, er, nu, hier ook op zit die iPad. Pro is vooral veel duurder geworden en er was al niet. Goedkoop 120 euro als, je vorig jaar en de goedkoopste dit jaar is 1470 en dan heb. Je nog niet eens die met 5G en twee tegenwoordig opslag want die, kost meer dan 3000 voor dat, Wat, heb, je dan wel echt de beste tablet die. Er is supersnel. Pracht gaat eerst scherm, Maar ja, het blijft, een tablet, ik zou, voor, dat, geld, een, dikke MacBook, Pro kopen Wat, zou, jij, doen, Macbook of iPad dropje antwoord in de comments; Muziek, Ok, terug, naar, het, instapmodel van de iPad die gewoon iPad heet want daar zitten de Meeste verandering in Kijk dit is de iPad van vorig jaar en dat blijkt dus de laatste ja, eigenlijk klassieke iPad te. Zijn Dit is de nieuwe en die. Heeft sowieso, een, lekkere, kleurtje, gekregen, maar, ook, afgeronde, schermhoeken eh, usb c en de kwaliteit is zoals. Je van Apple gewend bent hij voelt stevig aan ligt goed in de hand en hij is mooi afgewerkt maar, wat, ik het opvallendste vind is dat de speakers niet meer alleen, hieronder zitten maar aan beide zijkanten en dat de camera ineens in de lange, kant van het Scherm zit in plaats van korte dat is voor het eerst, bij, een iPad en het lijkt, er, dus, op dat Apples, filosofie over de iPad veranderd is het, is niet.

Meer primair zon apparaat maar, je moet hem nu in de breedte in landscape gebruiken die hele landschapsmodus heeft natuurlijk te maken met de toetsenbordjes die Apple, tegenwoordig, voor, zijn, iPads, verkoopt, Deze, heeft, weer, een, nieuwe, gekregen de magic keyboard, folio kost, slechts 300 en dan heb, je Eigenlijk wel een, prima toetsenbordje Maar hij is niet. Zo goed als de magic keyboard van de iPad, Pro Kijk deze die zweeft een beetje en dat ziet alleen leuk uit maar, als, je erop zit werken dan zit de iPad, Pro ook wat hoger en zet, je wat minder naar beneden te staren, ander, dingetje de magic Keyboard van de iPad, Pro heeft toetsenbord verlichting en dat heeft de folio, wat, hij, gewoon een iPad niet en als ik dan toch over de accessoires hebt dan moet ik de Stylus nog, even noemen want die ondersteunt de nieuwe iPad gewoon Alleen is het nog altijd de Apple pencil One die op een, hele, knullige, manier, moet opladen niet de Apple, pencil 2 die je gewoon draadloos oplaad en over opladen gesproken. We hebben natuurlijk ook de accuduur van deze nieuwe iPads getest En dan zie, je iets opvallend niet bij de iPad Pro die heeft op 2 minuten na exact dezelfde accudls vorige Nee de nieuwe iPad ipad die heeft, een, flink, kortere, accuduur dansen, voorganger 2 uur minder en Dat komt doordat de accu in het nieuwe ontwerp kleiner, is terwijl de resolutie en de schermdiagonaal juist omhoogingen een kort rijke duur net wat, minder toetsenbord een, oude pen, Het lijkt, er, eigenlijk, op, dat Apple die, nieuwe, iPad, helemaal, niet verkopen, maar, liever, wil, dat, je upgrade Naar een iPad Air of een, Pro Dat, zie, je ook nog eens aan, het scherm bijvoorbeeld dat is niet gelamineerd en je ziet duidelijk ruimte tussen de glasplaat, en de LCD en daardoor kan licht tussen Die lagen, als, het ware heen en weer stuiteren en dat geeft Extra veel reflecties hij heeft ook geen stagemanager dat is die.

Nieuwe software om, verschillende, vensters te kunnen gebruiken en hij is ook niet van de nieuwste hardware, voorzien al moet ik zeggen de a14. Uit de iPhone 12 is nog steeds hartstikke, snel, maar ja. Het is geen. M1 of M2 Muziek Ik heb een, beetje het gevoel dat ik in de laatste, paar videos, heel, vaak van nieuwe, producten heb, gezegd, dat, ze te duur zijn en ja, dat, ga ik, nu, weer, zeggen, Ik, snap dat er met een, enorme, inflatie, zitten, maar Apple heeft, Deze ipad niet een, beetje, duurder, gemaakt Nee hij is anderhalf keer zoduros de vorige. Hey is ook wel echt, verbeterd hoor maar het is ook duidelijk dat, ze, hem, niet te goed gemaakt hebben want dan zijn de iPad Air en de pro niet meer aantrekkelijk Maar ja. Wat koop, je dan Ik zou, als, je een, kleine scherm niet erg, vindt kijken naar de iPad mini die, heeft hetzelfde, nieuw, ontwerp, als deze ipad maar, wel een, gelamineerd, scherm een, snelle processor en het pennetje die klik, je er gewoon op, wil, je een, grote scherm Dan kan, je misschien de iPad Air van de vorige generatie nog overwegen, als je die tenminste, voor een, mooi, prijs, je kunt vinden ja en heb, je geld zat dan ga, je gewoon voor de iPad. Pro het is geen verstandige investering maar het is wel hele mooie hard werken, Muziek ja allemaal in Amerika en ook de een, paard Wat weet. U over de een paard Ik werd eigenlijk best wel veel over dat, je pad wil, je ook alles weten over de epat.

https://www.youtube.com/watch?v=w22mcRJixqY