You play the Temple Sebelumnya saya penari yutebe Aduh keypad qwerty yang needed to Advance yang melimpah ruah untuk harga diri dan kali ini, saya, nyari model pengganti dia yang ada, spek, yang lebih, bagus, apa, yang bisa, diketik Nih digunain screen 10 anime inci, flash plus ada enam Jabar m Story: 128 GB dan dibunuh, b7005 awal, bersama, sambungan, USB type c ini, saya, dapatkan, dari, website, banggood.com, so kalau, korang, nama, Sri Tbk unit Advance yang berbagai, orang, disembelih di KWH, ini, jadi, saya, pun, digunakan, TB, ini, lebih, hebat, seminggu, dan tamperm, yang kau, masih, Lagi ini lebih, saya, untuk, Aduh, kiplik ketipu, lo hai hai, hai, pertama, sekali, untuk, desain tablet, ini dia, masih register up macam desain autokey, twenty slime, cuman ngebingkai Sisi dicetak, tebal, sanad dan diakhiri, kain, bucu, yang bulet, desain, belakang tablet, ini masih, lagi kelihatan, generic macam, dekat Pondok Cipta twenty one dekat belakangi, Dimitri aluminium, bersatu frame, yang diperbuat e pasti, tapi tabligh, masih, lagi, terasa, Solid dan saya, suku yang dicetak, tebal, sangat, dan bunyi, dia, pun, tak, terlalu, berat, untuk, dibawa, kemana, mana, tablet, ini, ada, Fauzi, seukuran, boleh, masukkan, kayak, dual sim dan Boleh guna untuk call SMS dan juga internet cuma, kata bylqis syukuran kena, jawab, qolbun, headset, ataupun, bunuh, jelok, Spike dan tebel, ini, pun, ada, GPS, so kurang lebihnya, untuk navigation, Dika, Google Maps, ataupun main gamenya, kegunas, IPS, macam game Pokemon go the ke atas nih ada sambungan Yevon Jack dan ke bawah nih ada, USB the media, dasar pot; untuk; Yes, bio, d’go, bagi, membolehkan, Neng, dengan, pelbagai, Sri deblina, bunyi, untuk, Microsoft, pemulih, koran, sariyo, menemani, bluetooth, keyboard, lepas, tu, nak, guna, stylus, pun, takde, masalah, korang, boleh, diguna, stylish, yang 10, gitu untuk, buat.

Lucky lukis dekat Imlek, nih dan tba2 Spike dekat, bagian, bawah, nih, gimana, bunyi, Ia, memang basic tak, the best tapi bunyi esterquat kalau buat, tengok movie, ataupun main game untuk screen pb nya screen 10 kepulauan yinche, flash plus jamane penalti, eliminate Saudi Boleh bagi fade yang, lebih Baik dan tak, this barang screen cap dan skrindo, masih, nampak shop, warna, pun, nampak, terang, maknanya, pen, IPS, LCD yang Gunung, ini, adalah, jenis, yang berkualiti, cuma, TB, ini, tak, bisa pot; untuk. We find one shot: One Click to play: Mad sampai tag, description, saja, bukan, SD, untuk, OS, Stable ini, digunain, Wetan, dan Sasuke, yaitu, VCD; guna Store Android, sobel, ibunya, itu terasa, ringan, Sange dan Hai di pun, nampak, clincher, jika, Ilmi, kurang beliau on kan fungsi tidak mood; Kalau kurang prefer interface, warna, gelap, boleh, buat, multi windows, untuk Randu, eps dalam, satu masa, dan bulleon, konsumsi negation, justru, kalau, kurang, suku negation, ala, ala, macam, dkip, dari, segi performance, terbaiknya, guna, chipset, miris, 12 m dengan, 6grm dan paling base kurang dapat Stories, yang, sangat, besar, Sudut, a sauna isi eps the movie banyak dihuni teknik orang kerasmu, video jarang, nampak Lex dan kurang, modern banyak, sekali, Chrome, Tanpa, Rasa, saudaun, untuk gaming tablet, nih tadi, Cairo, tapi, kurang, setia, boleh, main papji mobile dengan, setting grafik sampai Hai, cuma, kalau, naik, Friends, lebih lancar, Pt kurang saya grafik sampai semua file name is ini. Pak kumpule cuma saya recommend to kurang saya grafik lu dan tutup motionles untuk dapatkan, free yang lebih, Stable dan gameplay yang lebih label game lain, macam shui mobile kliningan, setting grafik Hai dan untuk mobile Legends Korea, bullion kan fungsi everwood dan Hai gratis, setting untuk MW, tnya Diklaim 8 Megapixel dengan autofocus dan adik Kimberly megapiksel di depan, untuk buat, ambil, selfie dan video call, untuk quality, the Cambridge Blade memang terasa sangat basic zamannya, hasil India, sangat soft dan Aduh kesan noise, yang boleh, nampak pada, keseluruhan, gambar, tapi, yang bagusnya, diajak autofocus, so kurang Lebih fokus dekat suatu subjek terlebih dahulu dan boleh boneka juga untuk buat scan dokumen dan ini, pula, percobaan, daripada game berhadapan 02.

00. Google Map ataupun something I Hai: dari segi b3t Belinya di b7005 al yamani di Boleh, bagi bacaan screen on time. Kita delapan jam untuk penggunaan dari pagi sampai malam cuma satu jelas table ini, tadi, fungsi, fast charging, semasa jenjih, masuk dalam tiga jam setengah dengan, salju 10 white yang dibagi dalam kotak selepas gune BNI, saya, beli rumus, Ken yang tdi sangat, jadi, kemenkeu, untuk, orang, enakan, sebuah. Tb yang aduk format, hariannya laju, Betri, tahan, dan ada, fungsi, seluler, untuk, kegunaan, call dan internet cuma, tebel ini, tak di website, one shot; abritel netflix dalam resolusi, HD, termasuk, embrio, sangat basic dan dia, tadi fungsi, fast charging, untuk singkat, ke, Mas cacing TB, ini, tapi, saya, Suka NTB ibunya screen flash plus ada enam Jabar rem, yang dapat, melancarkan, lagi volume, Stable nih, Aduh Stories, yang besar, ada, fungsi, GPS, dan dia ada sambungan, USB yang boleh, kenek dengan, pelbagai, istri, kurang, mendapatkan TB, Indika website imgur.

https://www.youtube.com/watch?v=x3Q0_c9hL5c