Next next Oke sayapun tes saya buat spitek, Oke, pulas, pinay, sampai, 100 mb selesai, tak, pasti, kena, pun, gambar, yang kita, terima to pecah pecah; Oh iya, lupa, Zainal, begitu, kepada, anda, yang dynobot, DM tenis, Deni kita boleh, masukkan, singkat, ke, dalam, dia, Ed basicly, untuk, pdpl, Ataupun debu Levi’s yang, tak, memerlukan, Happy use, Anda, tak perlu untuk edit video, edit gambar sayur hangout bersin recoment anda, untuk, dynobot, epmsisdist ini, cuma, disebabkan, ini, adalah, channel YouTube. Monaliza makes Aina kongsikan sedikit dengan anda tentang dia punya gaming performance, Tadi, saya, udah, sebut, tentang, robloxian, memang, Adele Sky diri, kita main dengan Roblox, my sebab, generating the banyak testi Agan tapi Bukankah level, takleh nak main Oh ganggu, performa, scythe, pada, peringkat, awal, tuh, memang, ada, Leging tapi bila kita dah selesai, Rende, semua, tekstil, yang ada, kiri, kanan, atas, tuh, dia game jadi, smooth Cuma, kalo, qt, dah, biase, main dengan handset yang proses, setinggi, rempong, tinggi, kita, akan, pesan, yang performers, grok2 dan saya, tes, dengan game kegilaan, banyak, Malaysia, yaitu, pagi mobile Grafik paling tinggi kita, bodyset, pun, Smurf, itupun, sebenarnya, tak, Smurf, sangat, nak, main untuk, hilangkan, stres, Oke label, legging, gitu, tak, jelas, sampai, buat, kita, swasta, deh gaming experience, bagi saya, oke, sangat, sebab, slime, besar, kita, boleh, nampak Enemy, dengan, jelas, nqd, boleh, ini, dengan, senang, dan Yang kedua dihuni datang, dengan stereo speaker, Sound kita, boleh, ditech Enemy, datang, belah, kanan, ataupun, belah, kiri memang, show Betri, untuk, Lenovo tab, MTS Dini, pembesar 5100 nilai oursoul tahan agak lama, naskah ynag, Chili, tebak, kamera, Sebenarnya, saya, pengalaman, saya, dengan, ini, memang, untuk, iPad, sendiri, tapi, Milih Sayyid Escape yang adek ngebut epmd SBY Sayu memang terkejut, dengan quality D, ini Bapak, contoh, gambar, yang saya, ambil Kalau, pencahayaan, mencukupi, macam, gambar, motosikal, anak, saya, nih quality, the tiptop Beb Serius ini, Tapi, kalau, dalam, rumah, gelap skeca, Shade lampu Daulay, untuk Solo, kita, punya.

https://www.youtube.com/watch?v=1nb2OCcAH9A