Oh takut juga Key dengan HG yang mungkin, nya tinggi jugalah suhaiza beli Abdel nih degger Ibu 199g Jom kita tengok Apu yang sangat, menarik Saoki, Мы, Ада, ajakan, bagi, kita charge Oke ini charge, Hai Hah, Тух, Он, Мы, dicetak, bek, akan kita, any Pain of the movie Hai oke laptop nih size, Является ли, 14Дюймовый, cantik, сандат, Oke, джади, datang, key dengan proses, the eye of Windows, tank rem, Любовь, Panji di dia, Revo dan mempunyai ssd256gb menari, Ken dia ada dua, Раз, таху, Калау, Grey dengan, Charles hidup, besok, aja pilih, Charles simple, Oh kesini, Он, Ada obatny lah kok, lah ini, ajep, oi, kini, SDM yg.di, Мы, boleh, Кому, acas, yakni, Om podsi, Он, boleh, gila, Хорошо, sebelah, Здесь, pun, Он, ad untuk, Oke, Кому, cache, Снова, kerja, Nih, Кому, Yovie trust, Bingkai, Мсэ, salah, satu sebab, Aisyah, berminat, Лах, dan yang lain dan Yang paling best kali Aisyah nih, beberapa Hagi, fifty fifty nggak beli laptop kena blythe, so ini, Является ли, pilihan, yang tepat, Лах, Кому, Aisyah soap, kutahu, Мы, boleh, Создать, laptop dan kita, boleh buat, Как, sepak, nengok laptop Nikita boleh, Oh gitu, like uh gak, джади, Teh, maaf, я, Hi Ho jitu hai, Хай, ah ah key kisu, kita beli buka, contoh, tuh Hai, Ah tengok 5 cantiklah subuh kita, Бука, yuk, Мы, Попробовать, Мы, Бука, YouTube ini, channel Aisyah, Собственный, susah, Pusako yang belum, subscribe channel, Aza, jobscribe, dulu Nuriza, Muhammad Lewis, Swag itu bunyi, macam macam Cup kita Triguna painkila, Нет, ini pen, dia oke, sub pendeknya, menarik tahu gila kita, Letakkan, Здесь, Хай, Ocha, пакай, pilih, Мы, Letakkan, Здесь, Dia, takkan, jatuh, asuji, Ада, menikah, Ayo, Мы, cari, Om King 3D, oke new Hah suka sini, Мы, boleh, Buatlah, Мы, enak, enak, melukis, Кому.

HTTPS://www.YouTube.com/Watch?v=LOhZwB1xeg4