Welcome back to my channel kali ini, В, segmen Smartwatch kyuto dc.com domain for sending me this item: sekiranya kurang, berminat, Кому, mencari, pelbagai, jenis, gadget, termasuklah, SmartWatch, kamera, dan berbagai, lagi gadget, менарик, korang, boleh, pergi, kepada, desa.co.id, ataupun, kepada, dongsaengnya, Лазада, dan shopee, n, situ, Действительно, harga, Semuanya murah Mari kita, tengok e apa, yang kau, berikan, Например, mysmartfren steak, Oke, tengah, kota, э, Что, yang kurang, terdapat di sini. The message jenis PIN jujur. Тем временем, на китайском языке, Эй, hey yo, miband Wow, so ini konon, punya jam, Tapi, В, bahasa, bahasa, cie hahaha Ini, DPR, saja, Людей, Еще, tak, Куртка, ниже, Nih, Кому, Зарядки, simple tetap, pun, boleh, Бука, defenese, Кому, gantikan, С, Syekh, Новые функции, so ini, Он, seorang, Иметь, miband, SmartWatch, Раз, Goreng perlu kenek pada, Bluetooth, Cna, pergi, Кому, Ада, mi band, misfits halo, гало, гало, dan halo, Medan Baru orang cari Edifice searching for the band Oke komkom on the band sekarang kurang sudah login aku, tidak, pastilah, одинаковый, Ада, Два, Людей, Будет, mengeluarkan, Inggris fashion, ataupun tidak, maybe Kamingsun akan keluarkan tapi kalau cecak Tibet, dan tunggu sampai, jadi Vista wwxyz, MIUI smartband, six Oke untuk enable dp, nya Chinese kepada English kurang penuh update nya vmw Jangan risau selepas kurang update automatically konon punya Hai ini band, bagi, kepada, Inggris fashion, Oke, Раз, Мы, Будет, pergi, Evgenia dulu ya, Sini kalau, Ада, mi band mysmartfren, six dalam studi ini, Ада, bermacam, macam, jenis, custom, Taeyang, seorang pria play seterusnya notification, Это, minder, mana, setiap, Людей, ingin, tambah, termasuk, lain kami, вызов, fls, yakni, propolis, setting idealer incoming SMS gold notification, jaket B bila korang Rich.

The Call Seterusnya kepada fashion, apa apa by pressing Aku orang inginkan dan hardcourt Freed monitoring, anchor ada jenis aktivitasnya monitoring. F0Rmat heart beat sleep stres, so memang ada, berbagai disini dan menempati setting pada display setting Apa yang kau ingini display shortcut setting termasuklah pengguna Neng Alip levre, softlight, risben, Love Tonight, mode band, location, одинаковый, tak, Людей, pengguna, sebelah, kiri, ataupun, sebelah, kanan, Jangan, risau, sekiranya, awal, awal, Tuh kurang buka dalam, bahasa, Cina, Людей, internet dulu, Пада, handphone, Вы, Будет, otometic, diubah, kepada, bahasa, Inggris, so di sini, Что, yang, pernah, Будет, dapat, tengok, Например, часть, stetes kepada discern Carry ider mother day is today handphone punya calculation and then pai enable never Berapa banyak orang Berlari apa semua tuh Seterusnya, kepada hatred, wanita dan kita, Кому, tengok, wadah, atlet jam lain pula yang ini, menunjukkan, 77 BPM menggunakan, Msg, Tyrex, manakala pada, my basic menunjukkan 77 juga Maksudnya disini atletnya hampir, Второй, одинаковый, semoga, mengelirukan, джуга, untuk exit nih, dilakukan, Scroll, kiri, Кому, kanan, Yaitu kepada Alip Wow nice day, tipe bahwa Moskow, Снова, kiri, Етау, kanan, keluar, Снова, dp nya sessions, hujan di sini screen diapun amatlah cantik, tendensi ini, konon, punya data, Кому, bermain, musik, Что, decoradas, Это, Например, SPO to untuk Blade, oksigen ya, Будет, Попробовать, Кому, cek, kurang, Иметь, Blade oksigen sama ada cukup atau tidak, Which is a good feces di dalam sportband ini, я, kepada pengiraan oksigen kurang ada, sini notification, workout ada, jenis, jenis, macam outdoor running with me, Walking sikling Indosat cling rowing machine, elliptical, full swimming Yoga, jamprob, freestyle and mouth dance, indofitness Gymnastic hit Oke, Hip pun, Ада, cord training, stretching steppe play; pilates basketball, volleyball table tennis, badminton, Cracked bowling boxing; Kickboxing Sweet Dance, Zumba, Indo ice skating; Боже мой, punya banyak, joknya, feces, Nih, Определенно, я, Это, telah, Ада, DP, Nya, Bu, Калау, istri, а также, stress level; Nyanyi korang Boleh kira juga, kurang punya, Stable macam, mana selain, Пада, stres, kurang, Ада, juga breeding events, alam WD, Alip, Музыка, World clock and setting an Mal stopwatch time: finite, fishland, kamera, Много, gila, dpfc, dalam band sekecil ini, Bagaimana, pula, С, bakterinya, batrenya, boleh, bertahan, Таким образом, чтобы, 20.

Hari tanpa cacat yaitu dianggarkan, Лах, Tapi, kalau happy you just ended: akan kurang, В, 23 до 30 jika meby dalam, penggunaan 15 до 16 hari bertahan WC, sedot, Wan, enden, harganya, около, usaha, Aja, itu merupakan, harga, termurah, yang disurvei, BDC, Собственный, kurang, clippy, beli jam ini, ataupun Jam jam yang, lain di desa, dot com dot, my feeling down below and brother atau tidak untuk orang juga nih Bagi aku sangat sangat sangatlah, berbalai, bagi, Людей, yang mementingkan spots and ingin kira segala kurang, Иметь, bulat, oksigen hatred, Lepas, Тух, jenis, вопросов, Закладка, Точность, Что, semua, Benda Jeddah telah dan boleh, kukatakan, semua, jenis pot, ada di dalam jam ini, so itu, saya kepadaku is my channel. Teknologi.

HTTPS://www.YouTube.com/Watch?v=veFQxN87nB4