Oh takut juga Key dengan HG yang mungkin, nya tinggi jugalah suhaiza beli Abdel nih degger Ibu 199g Jom kita tengok Apu yang sangat, menarik Saoki, kita, ada, ajakan, bagi, kita charge Oke ini charge, Hai Hah, tuh, dia, kita, dicetak, bek, akan kita, any Pain of the movie Hai oke laptop nih size, adalah, 14inci, cantik, sangat, Oke, jadi, datang, key dengan proses, the eye of Windows, tank rem, dragoste, Panji di dia, Revo dan mempunyai ssd256gb menari, Ken dia ada dua, kali, tahu, kalau, Grey dengan, Charles hidup, besok, aja pilih, Charles simple, Oh kesini, dia, Ada obatny lah kok, lah ini, ajep, oi, kini, SDM yg.di, kita, boleh, untuk, acas, yakni, Om podsi, dia, boleh, gila, oke, sebelah, sini, pun, dia, ad untuk, Oke, untuk, cache, lagi, kerja, nih, untuk, Yovie trust, Bingkai, itu, salah, satu sebab, Aisyah, berminat, lah, dan yang lain dan Yang paling best kali Aisyah nih, beberapa Hagi, fifty fifty nggak beli laptop kena blythe, so ini, adalah, pilihan, yang tepat, lah, untuk, Aisyah soap, kutahu, kita, boleh, buat, laptop dan kita, boleh buat, sebagai, sepak, nengok laptop Nikita boleh, Oh gitu, like uh gak, jadi, Teh, maaf, ya, Hi Ho jitu hai, hai, ah ah key kisu, kita beli buka, contoh, tuh Hai, Ah tengok 5 cantiklah subuh kita, buka, yuk, kita, coba, kita, buka, YouTube ini, channel Aisyah, sendiri, susah, Pusako yang belum, subscribe channel, Aza, jobscribe, dulu Nuriza, Muhammad Lewis, Swag itu bunyi, macam macam Cup kita Triguna painkila, nah, ini pen, dia oke, sub pendeknya, menarik tahu gila kita, Letakkan, sini, Hai, Ocha, pakai, pilih, kita, Letakkan, sini, Dia, takkan, jatuh, asuji, ada, menikah, Ayo, kita, cari, Om King 3D, oke new Hah suka sini, kita, boleh, Buatlah, kita, enak, enak, melukis, ke.

https://www.YouTube.com/watch?v=LOhZwB1xeg4