First before branches in divisoria, Kyle Blooming thread ncm Rektor. I Need One dan Metropolitan bank and trust company udah Country Light banget, aku majority of vs, bang Jos, making its subsidiary of consumer and retail banking are you? Will the ground and sharpen the focus is to offer products and Services the champion. Its clients needs briefing dethu, itik, trying competitive and crowded banking industries, bau khas trick for investors in Capital and two hundred 24 in Set. As often the of 26 bank has approximately Tuhan TV brushes nation, wide ia, sedang konglomerat map, Ok, segitu, Nah, kita, lihat, ini, Um, psbi, andrina, m bakso, itu information on by me, terbang Oke, sono abaimaida of company is ours deposits, investment insurance and other products and Services. So pegawai salon aja nango out How many business and Personal loans Vaganza deposit, najong savings, checking And Time deposits, shopping centres, metanjung, PS, banget, money, market fund, vs, Bang, investment management fees, banget, Isra, NPS, bank, personal manajemen trust and the Beast. Bang employee benefit, khas, spotting syuran, nah, Janu, aksaea cure Flexi, protect, live fisik, akademiks, Global health access, edmoney measures taken offline, tanpa, nih generator product and Services; Company ia, akan, hilang, iBanking, Facebook, debit, Muksin, spion present it and Our products and Services ini, cedera, hingga, iso, d’magnet Ayus teknikal analisis DBS Bank DBS bank jangkar in play service appointments, facial Nike, tenebris, Nanang company to hundred Moving Average and indication of trade of long term perspective and managing team perspektif.

Now guys, Indonesia, perspektif no akhir akhir tanda tindih dengan tank Mini trend, layanan khitan evensong, Susan Anatasya, mereknya, tunge, tinggi, Dragon Andi, Tonro, Enak, dong, Ashley, mobilebridge, ini, pabrik; nothing, support Nana, Andi, Tono songs, anathema breaknya, monae, Tonga, Ting, atau, mini resisten, Andi Toeng level na na Savepoint: seventy it versus PC, pabriknya, Yan, entar, ama, tesnya, yuk, etong, Ating, strong Resistance, Nasa arti, Sevenfold, zerosicks level; no soba, itu eyeshadow Resistance, noizu n oyan, oyan semakin, kita, dekat, enah, talagang, etong level, nanti Utara, Gang XII, no support, hanya, noh, talagang, Nah, kita, lihat, itu Ini size from Resistance level mean chey, website.pt fight level, kapalnya, breaknya, toptv.id level, So let’s, ikung, ada, mengira, itu saya level, NATO nasaro, strong Resistance, no comebacknya, bature, Respector, itung level, nandito eyes, soweto, mulai, outing, teknik, analisis about guy vs, Bang, sunau, d’magnet, ayo, safonta, mentalis, namanya, Yo nang tanpa nih, Itu Young deretan, IPS banget, new revenue, kutinggali influence venue, venue billion pesos fast forward to seeing it over the years ago, groyokan ilang revenue and net income intuitif Nasa to point three billion pesos and fast forward. Indonesia, three billion pesta net income, sonita dinadino, sedikit, nah, nego, Kenyo, ilang, net income, so check in Australia, Jono soniten revenue and net income in editan agrotek soldout, Ayo, kita, nah, taekwondo, Nia Reza Kenya, revenue net income, nenek Arogan pandemic; Woi, kita, ditolong revenue amfani. In the goal of the three point, I’m Indonesian eh combination, seekor tedas, Indonesia, fourpoint Byun, facial revenue, Kapan, nih, kita, nah next sering new kalilang revenue, generating your first Avenue MP3 Second quarter in five billion pesos and integrate with nine pilihan pas ditengah bombay penilaian, total radio Sok2 membantai snacking karena company kutitipkan hatimu itu, guys, yuk They’re, trying nothing karena Company, Indonesia, Khoirul biladi, unpe, selang, sosok, lelaki, non kan, ilang bab, anak, llelank, total net income; now titik Ternate company, the new company news it hundred Million, plays sosial lainnya kita sering, daun nangka Hilang: net income, 0.

2 net income; second quarter of 2010 signifikan much hilang ane, Hai income, awinoto makanan tayo sa advantage; yo nang, tanpa Nino, So guys, spageti, angsa, aset level, lengkap, Andi, Sainah, sixpoint, two time: ilang asset to equity ratio, so itu asyik, Twitter, rasional, divagina, gameto, Sama financial rectors, no situasi to equity ratio, main asal, Wonosobo, dana saldonya asset to equity ratio, because itu ngasih to equity ratio, minimizes ditolong. How much company is Finance Cooperation through each hole? Sudah air rasio? It means that the company used to find its operations to equity ratio, Indonesia below then langoko bilang, ah Strike di Tono dari kitanya tim Nasa sixpoint to you and easy to equity, qwerty, no Sabe, nah, bapak, banyolan yang asset to equity ratio, Ayu pahlawan, paketan, hati, pasti, Bisa keempat new kalilang Am Your Angel Lori selebritis Kontingen editor nine types of bxbd liabilities. I make up primarily Lori sofandi ini, nafas tips, tips, Bang, How an appropriate level oblong to asset ratio, so banget Indonesia, bernama, bye, Oke, Anglo untuk, aset, Arizona, sengsara, Tema, kita, saat, hilang, Lunto, aset resign, Asa below one hundred and present Cemerlang Lunto asset ratio, Ferdi tenang, Kita nyatanya sextile present yoga yang lo untuk aset resolved in SLB nah, ama, babak, youngwoon level, nangkap Anip, so blue untuk, aset, raiso, sitosin, Esa Band ough Nation illiquidity, nah company, so kapa Mas, mata Asaf. One hundred and present your ilang Lunto, Astrid ngaluluguan yoonah tampan ini Revina. Then i Max worry because launch iles Liquid dan other financial assets, sepenuh hati, pasti, khaitsam, ilang, Lloris, deposit sedang, Yip, ostracion, kampanye, Indosat nanti present a very, very good deposit ratio, terbaik batin, saben Dino untuk deposit launched to deposit ratio because aku sangat pakai tas, ada, untuk Deposit ratio, nangkap, specialist Finance sectors, ainasoft below one hundred 25 launch the deposit ratio, Ferdi tunaikita, nine type c ngilang launch the deposit ratio; kayak nanti, nasab nah, Nasa Lloris deposit angka funny face pada kita dateng nah, pasti, bisa, kampeni, ayo, Kaesang, Stable nadi, BD, tapi, dibedain, Out.

Net intito from twenty ten twenty Eleven 2012 2012, Seventeen, Eighteen, nineteen, twenty something useless: ID ane, bikin, ANTV dan paste Years, Eve, Ayo, kita, nothing, Amazon, kita, yuk, kita, sama, Bayan, sebagainya, termasuk, nasabah, nama, banyaknya, awas Atoz, because aku sunatin, pakai, tas, Allah, sparepart Los eines; Ah Ini Um one hundred person comment, always sport.ro di tanah tanah tanah For One Piece. Langsung oke atau account for possible future losses from lunch bag hair, always free Chase, kayaknya, iku, P, yuumanga, ama, badlands, nah ini, keychain, Angka, padi, no Soma, sebagai, tanaman semangka. You always forward on some mas makan pesanan Nasa one hundred person, patas oke oke t6ranslate yang sangat, penyokan yang lebat, longsor, Tito lagi tanya Tenten aset wellborn, Vibe, launch That’s, a very, very di badlands merona kampanye sebagai tatina Safina sopran Lake at sobrantas, nangkanya, Neng badrus, because Anggota latin Pak kita guys Sabat Los Angeles, setupres, enteng, yuk, fatloss, Predito, Yonas; well, persen, you ngelawan, sport.co.id, very, very high itung itung bayaran ngutang nosso, som De point, Vibe p1m, pasti pen, negatif size, sampe, nih, Aw Aw, the price. I pay special new innovations in AQW le Ken versus visage senang kita lihat ini, Jono cover by Yuang company. Your interest of my fall with Sounds so sweet mp3, T2. Thailand Oke thank Endah nafas. Your faceb00k is no place for days ago. Yum upsb, myroxylon, key development. No Somerset English development company, sosis sapi, itu, Philippine, siblings, Bang, hapus one point: one billion proses net income; inafis Kyle, Kyle, net income, merona company, one point: one billion pesos net income in office of maryland gross revenue of faith in present to sixteen tenses in fiscal year.

In the kingkong harus B, 21 persen Oke, Guys oke untuk, santai sopingen kono istanabatu1 nonton, DVD player, qwert abeking sectors and good sebenarnya rok defeated Stable, lebih big Enough. For the first thing you should you know back then Ohang kampanye Indonesia overvalued difference. Hanya intrinsic value tetep appraise nyontoh dakarin price and also sobran lain lain yang, apa glows next Winfrey Show at risk tablet: IMO X1 nih pakai, suatu, mudanya, akting, Yusa, ambani, populisme, notulen, Kayo, saat, Yin, ramai, ramai selamat, Joe sepertinya, saat ini, anggotanya, snegurochka, Oke, Guys, invest in C, uh Honda Insight, Hello, guys, marah misalnya, masih, pada, oon, sana meramaikan, keturunan, safegenerator song. T pain subscribe. So please subscribe.

https://www.youtube.com/watch?v=5ofCoundws4