Een update gegeven en die deze review, kijken naar de goal 3 en de pro 8 Muziek als, je als consument op zoek bent naar een tablet met windows, drop ja, dan kom, je al heel, gauw bij de surface tablet, uit, je hebt de goedkope go en de Dure pro we hebben ze allebei gekeken friso de goal 3 en de pro 8 dat zijn de 2. Nieuws te laten we bij die, goedkoopste beginnen die, go 3. Wat is dat, voor soort, tablet, nou wat, je recht is een. Hele betaalbare windows tablet vanafprijzen zijn, 250. Euro dus dat het kas echt, echt, goedkoop, wil, zijn, er, wel, steeds van heel, veel andere fabrikant die hebben dan comfort, dorpels dus machines, waarbij, je toetsenbord eigenlijk achter, het scherm, kunt, wegklappen, maar, dit, zijn, zoals, je ziet ja, we hebben ze hier met de de toetsenbord Hoes eventjes op tafel zet maar, je kunt toetsenbord kuur af halen heb, je in feite gewoon een, kleine tablet en alle precies dus dit is dan. Een team halve inch tablet: voor 349 euro, we hebben hier de specificaties de bij gehaald de go2 staat er naast en we hebben gehighlight wat het verschil is ja en dat is dus wel redelijk beperkt, als, je het zo ziet eigenlijk is alleen de processor vernieuwd. We hebben ze nu een, tiende, generatie, core chipping stopte, plaats van een model uit de arts generatie en dat klinkt ook, nog, eens, een, keer nieuwe dan het is wat, eigenlijk die, nieuwe, tiende generatie chip die in ons, testmodel zit die, verschil, taak, op, het vlak van De architectuur niet van de oude versie, ok dus eigenlijk zitten.

We als ik het zo oneerbiedig mag zeggen zitten we hier met oude troep want bij laptops, zijn maar bij de 12e, generatie en en ja. Het is dus eigenlijk, een, achtste, generatie chip en zo nam in ember week. Dus het is ja. Dus naast oud is dus. Ook bedoeld om heel, erg energiezuinig te zijn voor heette dat dan koor en drie en tegen olie moet dat wel, core i3 maar de staat er zon mooie, griekse ja, staat er achter en dat is dan 349 euro nee voor, 349 euro dan heb, je alleen de Panty meurs dus om die optelt koor model ticket te, kopen moet, je wel iets extras betalen ja, ons testmodel, wordt, hiervoor, een, staat de kon, zelfs 800. Euro dus het is best een, groot verschil in in in prijs dat, je kunt hebben daarnaast, nog, vragen processor heeft, dat model van 349, europa 4 gigabyte ram geheugen heeft een 64 gigabyte, em em mc dus de de straat, opslag verzen zijn sst die ons, testmodel zit Dus ja, veel 349 euro uit bedoel moet uit de lengte of de breedte komen de spec zijn niet heel, erg hoog staat in dit, geval niet heel, bijzonder 349 dus voor, het instapmodel, 500 euro voor het model met i3 processor, klopt, maar door b de nog niet Wanneer eigenlijk wil je die tweede ook, bij, hebben ja, maar dat zijn, we al hartstikke, mooie accessoires die je natuurlijk microsoft, ook voorkomen, bij, zijn, bij, zijn service tablet, zijn, je hebt deze deze routes, bekleed met mooi, alcantara, tussen direct kunt, indrukken, dus nou het is een.

Prima prima hoes maar het is natuurlijk ook niet gratis 130 euro ja en zelfde geldt voor die service pen; oh ja; oh kun, je hem, mooi pen, kun, je goed, betekenen 4000 drukniveaus stilte voertuig alles erop en eraan; maar ja, 100, euro meer dan 100; eur zelfs 110 en op zijn prijs van zon kleine tablets, zon betaalbare tablet is dat: toch wel, een, schok, mijn, bol, ok, dus dat tikt, we aan de zit, je je had het net over dat meer dan 800 euro is als. Je het pakketje bij elkaar, hebt ja, precies maar dan hebben. We het nog dan ben je nog niet bij de prijs van een surface pro niet helemaal wel bijna, als, je het minst kijkt naar de surface pro 7 het oude model dat, zit, nu, wel, een, bedrijf school die 800 euro, som maar, daarin muziek, als, er precies. We hebben dit is de pro 8 over het nieuwe model en nou ja, goed ik heb deze fotos moet ik, bekennen, eventjes gehad, dat jouw, oude review en jelle van de surface pro x. Dat was een, paar, jaar, geleden, marcus, als, eerste tablet met een, arnhem chapter in ja, nou wat, hebben ze moeten service, voor 8 gedaan heel, simpel, ze hebben die hrm, processen, eruit gehaald en ze hebben er een, intel, processen, ingestopt zoals in de ja. Normaal is genummerde surface pro lijn en dat betekent het nou praktijk dus dat, je een, wat groter scherm de behuizing hebt dus, je ziet dat zijn op dunne randen aansluiten zijn ook iets anders kopen door.

Erop te spreken sst dat zie, je rechtsboven die, is vervangbaar. Al zit ie bij het intel model; ziet; u dat, precies een, andere kant en de accessoires is ook iets, anders ook bij dit model heb, je weer zon zon mooie hoes maar wel iets, luxe, hoes, zeiden, ze, toetsverlichting, op bijvoorbeeld en de goes: heeft ook, een, kleine, Uitsparing voor de speciale platte service pencil en die. Kunnen we dus ook al van de surface. Pro x is dezelfde voor zover, ik, kan zien is het inderdaad dezelfde, het ook wel intressant feature heeft een, trilmotor, zitten, erin, dus, zij, kan subtiele, haptische feedback, geven naar doordat, het voel, je ook wel eens, je er, even je hebt een net zo net ook mee Betekent het het voelt net iets meer aan, als, papieren dat, hij, erg, kleine, trillinkjes, kan geven ja. Het is er, dus een, beetje alsof. U de over echt over de structuur, je gewoon papier heen gaat ja en als ik dan hier op de slide, kijkt dan zie. Je dat er veel meer gehighlight is ja. Klopt wel de ravens maken met de nieuwe behuizing die maakt ook al het, gewicht een beetje anders de echt dat de zware tablet, dat film op haar op toen ik voed is mijn de slag ging, dat, nieuwe scherm 13 inch dat ondersteunt en 100, 20 hertz refresh Weet dat is hoger dan bij eerdere surface pro 7 plus moet, je of het wel zelf aanzetten want standaard, staat, ie, op 60 om de accu een beetje te sparen ze hebben ook weer natuurlijk de nieuws proces erin gestopt en de timer, leek van elvera ziet dat Das wel echt een, nieuwe oefening veel, relatief nieuwe betaalt de generatie, zoals, je net zei die komt er inderdaad aan dan heb, je ook nog dus die nieuwe aansluiting waar, je net over had geen usb a meer helaas wel een tweede usb c poort en die.

Ondersteund voor het eerst ook, tunnelmond 4 dus dat is eigenlijk ook alweer mijn, best wel flinke verbetering, ten opzichte van die pro 7 ja, maar het maakte poort die erop zit, icoon, stuk, nu, functioneler, natuur, daar, zit, ook, nog steeds die service, connect, speciale aansluiting, zit, er, Op voor marker stofzuigen doc, je was ook nog, je bij verkoop, als accessoire iets wat over is ook. Nog is verdwenen dus de micro, sd micro, sd slot ja, ja, dat is het, nu vervangbaar is het. Een, dus, mars of dacht kennelijk dan kunnen we die het. Is het een of het ander ken er wel laten? We even verder kijken naar de beeldschermen van deze apparaten had ik bij the go 3 altijd wel mooi vind is dat. Als je die goedkoopste door, drie koopt dan heb, je voor die prijs categorie best wel goed beeldscherm jazeker en dus hier is ook als we kijken naar de test resultaten ik heb dit is een. Wat drukke grafiek geworden met kleuren ik zal het, even uitleggen, je hebt het pro 8 in rood en de kopie in donkerblauw dan heb, je in grijs heb, je andere windows comfortabelste is dat. Zijn wel moderne ja die of daarom een stuk groter en zwaarder zijn dus met zon toetsenbord dat, je er omheen klapt zeg maar in zalmkleurig, dat zijn, eerdere service die visors, wonder die co2 en de pro. 7 is dat ook in staat rammel in en heb, je. In geel, heb, je ipad en android tablets die hebben.

We ja de meeste grieken duikers niet naar elkaar op maar deze wel want 10 test procedure, is gelijk voor zowel laptops, als tablets en als ik dan, even naar deze, grafiek, kijk dan ja, dat maakt, allemaal, niet zo, gek, veel, uit, het, zit, allemaal rond de 400. Kan della met wat, uitschieters, aan de bovenkant ja, vooral, die, ipads dus die, ga nog, wel een, stuk helderder die duur, ipads dan jaar moet ik zeggen en dan hebben. We de de contrast, waardoor dat, zit allemaal, om de dertien, veertien honderd ja, voor de moderne. Dus want daar ontbreekt een, aantal balkjes, als, je ziet maar dat, komt omdat die modellen ofwel een mini led ofwel een, oled, scherm hebben dat een, perfecte zwart waarde heeft maar de daad voor. Je ps is dit een, volstrekt gebruikelijke contrast warm dus, wat, dat, betreft, geen andrews verschillen, prima scherm, prima ja, ok en als, je kijkt naar de kleurweergave want dat, is de volgende slide dan zie, je dat de schermen gewoon, prima zijn afgesteld sterker nog meer dan prima Als je nog heel, even veel uitleggen wat, we onder delta, even staan dat, is de afwijking de kleur afwijking. Ten opzichte van de srgb standaard die me dan weten klopt, en en wanneer wanneer is het. Goed nou dat is goed. Als het onder de trie zit en dit zijn natuurlijk wel gemiddelde dus, je kunt in theorie uitschieters hebben die daar sterk, naar boven komen en dan anderen dan weer heel, laag, zijn maar dat is in dit geval niet zo alle kleuren die, we hebben door, gemeenten die Komen gewoon onder die zich dagen grens komt niet uit precies en ruimde onderuit we zien hier een en 09 dus dat is allemaal prima zou ik zeggen gaan.

We nog even verder kijken naar de glatz ja, ik zie hier dan ook geen gekke dingen ik zie de vierkantjes, en de puntjes en dat moet overeenkomen, toch ja, het wat, mij dat, zag, je eigenlijk op de vorige slide al die, hier, optie, nogal, wat, iets, uitgebreider, Hoodie hoody kleurafwijking hoe dat in de praktijk, uitziet dus ook voor de misschien een de deelnemingen ja, maar waarom, ik, deze, sluit, eigenlijk, wel, wil, laten zien dat is om, te laten, zien dat, ze, behalve srgb dus elke, kleur ruimte voor de meeste dingen die je zou Willen doen ook, niks, meer, doen, nu voor de koop 3 is dat. Eigenlijk eigenlijk perfecte want voor 349 euro naar zoals. U weet laptops voor dat, bedrag die, komen die deze een, srb nee dat is meestal eurootje of 800 voordat, je 100 en zorg bij dekkingen ja. Aan de andere kant de pro 8 die kon dus ook niet verder en voor dat bedrag, als, je kijkt naar android en ios tablets en dat geld hebben dan toch wel een, iets geavanceerd de schermen poort die ondersteuning grote, kleurbereik een, oog contrasten die vaak, soms, ook Een oled scherm zit er dan in nou, je ziet de apple die los het dan weer anders op met, een mini led schermen 2010 uw zolders dus dat is toch wel iets, geavanceerder dan wat, microsoft, hierin, bouwt, precies, dus, eigenlijk, als, ik, het heel, kort samengevat en Dood 3 bovengemiddeld voor zijn, prijscategorie ja, bracht ondergemiddeld, voor, prijscategorie, zo, zei, het, kort, kunnen, aanvatten, alright heel, belangrijk, natuurlijk de benchmarks, hoe presteren, deze tablets, ik ik, denk al vast dat die core i3 van een, paar generaties terug het niet zo best doet nee en dat.

Zie, je dus ook wel en die grafieken dat is een. Redelijk pijnlijke scoren levert dat, op waarbij, we ook, moet, opmerken ja, dat zie, je ook, hier weer die scoren van het nieuwe model is in deze test zelf nog iets, lager in in situering sultans dan het oude model, nieuwstadt ja, dat vindt, binnen de binnen de foutmarge. Dus dat is niet: niet opvallend, ik, een, opvallend, verschil, maar, toch ja, je haalt dus ook, niks, meer, uit eigenlijk en dat is toch. Wel teleurstellend want ja. Ja was ook, al niet, echt snel ja en als. We dan naar de pro 8 kijken dan zie, je kunt me redelijk hoog staan maar de staan, ook nog weer, twee, balkjes, boven, hoe zij, zie, je de prestaties van de pracht nou. We zijn eigenlijk behoorlijk goed, als, je kijkt naar wat er in zit en zijn core i5 in staat hierboven, core i7 processors, uit dezelfde generatie in zeker, ook, als, je bedenkt dat dit systeem het is wel een, zware tablet, misschien maar het is alsnog een, stuk, lichter Dan, the comforter bos die ook in een, grafiek staan dus, wat, dat, betreft eigenlijk best goed nou ook zeker gezien, het formaat ja die balletjes, iets dan bovenstaande, je hebt natuurlijk altijd baas boven baas en het komt ook omdat ik natuurlijk in deze grafiek de arms flow X13 erbij gevoegd dat is naar denkt de allersnelste confortable die, je maar zou kunnen kopen is het een rise en 9 processor zit daarin zolang we kijk zodra, je gaat vergelijken met al zal.

Processoren dan is natuurlijk een, ander verhaal dan is dit unstuck, een, beetje, scheve, vergelijking, maar voor het perspectief is het, is het goed om, om, die, er, even bij te hebben ja, dat, denk, ik wel en als we dan, even gaan, kijken naar, die, die prestaties op De lange, termijn daarvoor gebruiken blender de hebben een chod link test leg, even uit wat, ik hier zie nou beredderen dus met blender en steeds weer dezelfde afbeeldingen, doen, voor, een, periode van een, aantal nu toe doen. We dat vandaar dat, je dus ook ziet er dat de servers, koop 3 jaar oude talma 5 test op dieren testen bij de goderie zo lang, dat hij, heeft, een, cirkel klaar is nou ja, wat, je onmiddellijk, zal opvallen decoder ring is echt veel, trager dan alle Andere modellen die. We eventjes in deze grafiek met elkaar heb gezet, wat ook opvalt is dat, die koop 3 behoorlijk trots, op dus, die, lijn, die, steye, die, begint, op, een, bepaald, punt, maar dan stijgt hij al snel, behoorlijk, omdat, het, geel, te, warm wordt, dus, hij, wordt, langzamer door; Dat dit jouw arm wordt jaar door, moodys, wortelen ja, dat is ook op zich wel logisch want als. Je je ziet ze niet vanuit d, als, je ze vanuit deze hoek zou zien waar, ik, nu, zitten dan zien, hier een, aantal ventilatieopeningen en hier niet decoder is er. Volledig passief gekoeld en ja die kans op, warmte, dus, gewoon niet niet kwijt ja, zie ik, zal, sneller gaan ottele, en en en als ik dan even bij die pro 8 kijk want waar.

We op zoek zijn dat, zijn, horizontale lijntjes, als een, horizontaal lijntje loopt dan wordt er, niet gekoppeld die, die van de proactie heel, klein, beetje oplopen maar bus horizontaal ja, dus dat, hebben, ze, goed, voor elkaar, hebben markers of tijdslot inderdaad niets, niets, opvallende, kiezen, voor, opvallend, Als bijvoorbeeld the comforter pot die daarboven, staat van hp, ja de tweede of is natuurlijk dan van als, je goed koelt dan komt dat doordat er ventilators in zitten ja en die, produceren herrie naar, we hebben al gezegd nico 3 die is passief gekoeld, dus derde hoek. En geluisterd bij te doen die is altijd, stil die, bracht, hem, wel, getest, op, geluid, friso leg, even uit wat dat, we hier zien wat, die drie scenarios, zijn die, manier, getest, hebben, nou dat, zijn, dus, drie scenarios, waaronder het systeem verschillend last wordt dus vandaar dat, Je in een van de drie scenarios, te zien dat, het systeem duidelijk wel geluidskaart produceren in die, andere twee scenarios, voor de duidelijkheid ja, daar staat dan 14 decibel bij naar onze geluiddichte ruimte heeft de noise for van 14 deze mail, dus effectief is het systeem daar Stil of in uw, val daar kunnen niet meten dat, systeem, geluid, produceert, er, komt, op ja, dus, als, ik dit, even vertaald naar de praktijk de bovenste is webex per drie. Dat is een, browsing tool, benchmark ja en daarin zien we dus die 14. Dat is het. Laagste dat we kunnen meten dus dan eigenlijk markt, die geen geluid de koeling mij klopt dus in laat voor veel dagelijkse praktijk scenarios en hoe, laat een, boerderij, bezig, gaat, een, youtube, filmpje, kijken, dat, soort, dingen, als al die, stil, zijn ja, als, je natuurlijk, op zijn; Staart trapt en dat hebben we testen de derde scenario: dan gaat, er, natuurlijk, wel, geluid, produceren ja, dat wist, ik, niet omhoog, bryke doel, die 35 deze bells bijna 3610 dat meten, dat, zit, een, beetje, rondom, het, gemiddelde van andere laptops, ik, ook, heb, getest, dus, niet Ja het is niet: heel, goed, niet heel, slecht, maar, je hoort, hem wel.

Ok en dan dit is tam geluid en hebben als laatste natuurlijk gekeken naar de accuduur toch wel een van de belangrijkere dingen als. Je een tablet is juist. Zo compact dat, je een, mooi mee, kan nemen, we hebben hier twee verschillende grafieken, moet, je misschien ook, even uitleggen ja, dat dit is voor duidelijkheid dezelfde test tussen bladeren langs de geld websites, naar bradley test en hoe, het nine west apples, op mijn, scherm heel, bereid Van 250 kan wil er gedraaid en op laptops, hebben waaronder, deze service advisor zuidelijk device met windows doen we dat standaard, op 180 kan er tussen skate dus, niet helemaal mee een, op een, vergelijkbaar nee en die. Accuduur die er dan uit komt, rollen, 9 uur 38. Minuten voor de pro 8 hoe vind je die dus iets beter dan bij de pro 7 en de proces ja, natuurlijk ook in de grafieken bestaan maar het is ook niet zo goed, als bijvoorbeeld bij de de ipads tablets in die. Andere grafiek dus die voor de duidelijkheid ook iets in het nadeel zijn omdat ze de test op een hogere schermhelderheid moet afleggen behalve volgens de ipad. Er was wel een, uitzondering, monteert een, vrij, korte accuduur, moest, kijkt op het ril met de pro tablet van apple dan zie, je toch dat de service, het iets korter, uit, hout kuiper aan de kook de kool, 3 vers de co2 ja. Dat is eigenlijk, die, gaat niet, langer mee steken of die had kocht omheen in onze, accutest ja, skills, een, half uurtje, dus ja, eigenlijk is is die.

Go3 ook in deze accutest of ook in deze test niet echt veel verschil maakt en met de vorige generatie nee. En ja, als, je ook weer hier eventjes de verrijking maakt met zijn een ipad of andere tablet; ja, dat valt in het, geval van koop, niet zo heel, positieve, uit, maar, precies, dan ga ik, je toch de vraag, stellen van the cold reed er zijn ongetwijfeld kopers Voor voor voor wie, heeft, deze, voor, wie, heeft marx of deze tablet, nou bedacht ja, het is een. Goede vraag voor mensen die persen in windows, tablet, willen naar heel, weinig, voor, willen, uitgeven, misschien, dat, dat, dat, zou, ik, nog, wel, kunnen, bedenken, aan, andere; kant, ja, kijk, als, je al meetelt, totdat, je die accessoires te bij, moet, kopen, als, je dat, concepten minst een; Beetje wil zoveel maken zoals dat, hier, gepresenteerd wordt en als, je natuurlijk niet het goedkoopste model wil met, die heel, weinig, werk heel, weinig, op lag de taken, processor, dan zit, je toch al snel, aan een, prijs boven de 500, euro sterk nog ver behoorde 500 euro. En voor dat geld kun, je ook een, hele goede aos of android tablet, kopen die ook niet accessoires heeft en ook wel zelf wat sneller is misschien vaak kan de software ook nu veel beter geoptimaliseerd is voor de beperkte mogelijkheden van de van de processor, misschien ja. Dus, je moet eigenlijk heel, graag windows, willen op, je ja, wat goedkopere tablets, ja, wil, je een, groot, 3, overwegen dan even die pro 8 daar zit best wel potente hardware in zeker, dus, ik, denk, ik, neem, aan, dat het, verhaal, daar iets anders is dan bij De go 3 ja die service.

Voor 8 is na het interessant word: az ja, zet meer vernieuwing in daar, zit ook door, gewoon snellere processor in sowieso is een. Stuk sneller apparaat in in die nog relatief, compacte, verpakking dus dat is een.

https://www.youtube.com/watch?v=cHhYYSeZ6EI