Euro valt er van alles te kiezen het is daar tussenin de rond de 250 euro waar eigenlijk niet zo gek veel meer te kiezen is bij wilde, een rang up gaan doen chris, we dachten van. We gaan we eens kijken wel dan niet zo’n hele goedkope tablet en ook niet hoofdprijs uitgeven. We gaan weer eens op modellen naast elkaar zetten maar, het aanbod wordt, eigenlijk, vies, tegen ja, behoorlijk vorige, keer, hadden, nog, een, horen, wij erbij in dit product ook, wat, anderhalf, jaar, geleden, trouwens, maar, 16 doet hoe wij, ook, weinig meer in het met tablet, zeg maar En ja, nu zijn deze twee eigenlijk de enige die ons interessant lijken en recent zijn en goed in dit geval de beste tablets in deze categorien van deze merken ja. Dan over 250 euro is echt deze tablets, leuke apparaten hebben hier op tafel liggen. We hebben bovenste is de samsung galaxy tab 7 2020 en de lenovo fp 11 ligt daar onder en die. Kosten allebei in centrum zuid ridders, voor 64 gigabyte, opslag de versies kosten ze ja, inderdaad wel, 50 euro ongeveer de samsung galaxy tab is wel. Goedkoper te krijgen met 32 hiervoor rond 200 euro nee, we hebben apparaat hier met de achterkant naar boven gelegd om de tijd meeste verschil te zien is als. We de ze uiterlijk met elkaar vergelijken en ook qua look at your aansluitingen wat kunnen. We drove zeggen jij ziet werken gelijke dat, je bij de lenovo, tab 11 heb, je echt zo’n zo’n strook, je waar, je dat aan de bovenkant hou, je een, beetje daar vast met een soort sites of touch is het n, beetje rubberachtige aan het is zo’n.

Soort van kunststof voordeel is dus dat, wel, lekker vasthoudt, het nadeel daarvan is wel. Dat hij aan die kant, erg, makkelijk, buig, dus ja, hij is echt wat, minder stevig dan, the galaxy tab ook in het zeker ook, als, je een, goedkopere tablet, bij voort, voor, je kinderen wil hebben is dat. Iets om rekening, mee te, houden ja, dat doe, ik, ook ja en waterdicht; stofdicht; hoe; u zult in deze categorie inderdaad de galaxy te hebben aan 7 heeft officieel geen ep je rating zoals het heet en de p11, heeft het wel namelijk ep 52 en dat betekent Dat hij eigenlijk ja, stofdicht, is maar ja, slechts sproeien, dicht, dus, niet zoals de meeste smartphones die dat, nu, zijn, maar wel echt, niet echt een, waterdicht, als hiermee mag gaat liggen in valt in slaap vermoeiend dus niet in bad laten, vallen, geen, goed, idee, dus 9. Qua aansluitingen ik zie xx the speakers bij de apparaat ik zie, vanaf, mijn, kant, ging een, andere, aansluiting, hoe, zit, dat, nou speakers, ja, om de hoofd, begin inderdaad, beide, hebben, stereo, luidsprekers, hebben de vier, dus, als, je de tablet, draait in beide, gevallen, dan draait, stereobeeld, Ook mee dat is wel prettig om te, weten stuk fijn, als, je door, video op gaat kijken netflix, wat ook verder valt ook op dat de galaxy tab, heeft een drie na of mm poort dus waar, je koptelefoon op aan, kan sluiten bedraad en dat heeft de Pay off niet en dat is branche als, je wilt kinderen wil ik er eens wat andere dieren die ik ook wel eens zo van eventjes echt mee bezig vrouwen dan kan zo’n 3 en 8 mm poort wel handig zijn met een, hoef, je niet ook nog een, Bluetooth, headset voor ze te koppelen, als, je je eventjes eventjes rustig wil wil houden precies, iets, om rekening, mee te houden dan dan in het apparaat hebben hier het in de tabel de belangrijkste, specs van beide naast elkaar staan ze, zijn ongeveer, even groot het, scherm, schermgrootte Verschilt wel iets ja, ietsje de p11, even net iets, groter scherm maar in de praktijk, als, je de tablet, vasthoudt het scheelt echt heel, weinig, dus, ik, zou, daar, niet echt, rekening, mee houden met die, folder, geen, brood, voor, welke, je koopt water, tot uitgebreide over de Scherm in over is schermkwaliteit hebben het zijn allebei de cps scherm met een, relatief hoge resolutie camera’s, camera’s ja, daar heeft de de p11, wel het voordeel zowiezo qua specs maar ja, hogere megapixel aantallen en ook echt betere foto’s maar dat, ze, doen, straks, ik, je relaxing Qua fokster dus ox m zichzelf de snapdragon 662 en zijn dus ook uit, 2009 10 ja, midway een, slagen met uw, eens, zelfs misschien niet echt heel, best maar voor, wat, je meestal met hebbers’ wil doen denk, ik, wel, genoeg, als, je niet meer wil dan vooral Te bang te mee en weet ik veel, je vakantie boeken dat, kan prima ermee waarschijnlijk, als, je van booking.

com op gaten weet ik het wat maar niet echt om mee te werken daar is de en over tappen 11 wel een, beetje opgerichte ook omdat, er, wel een, Toetsenbord blok ook op kan en jij een, soort van werkmodus app te komen met, zoveel om, wel, weer op maar dat is niet. Echt ja, waar die geschikt, voor, ik zijn niet de allersnelste tablet. Stad is het al duidelijk in mijn, prijsklasse, wat, mij, voor de rest. Opvalt als ik naar de te bekijken is dat. Haptische feedback ontbreekt bij de top bij de galaxy tab, dat, viel, mij, ook, op inderdaad dat is blijkbaar, een ja, bezuinigingen, moet, ik, zeggen het is ook, minder, belangrijk dan bij, een, smartphone, denk, ik, maar ja, als, je soms, spelletje speelt of wat dan ook dan is Die haptische feedback feedback en alle duidelijkheid voor mij dat is een tail motor en twitter, maar ja, exacte ja en nu met dikke voel, je dat dan niet zo hoe die ontbreekt nog en zodra, je allebei op op op in drie, teamniveau op dit moment maar uiteraard Doen bij de fabrikant iets met software klopt ja en 13 zeg, je al inderdaad dat is wel misschien een, beetje, laat dat ze nu pas straks naar android zelf gaan dat gaan ze natuurlijk allebei wel tegelijkertijd heb, je er in de praktijk, misschien niet heel, veel. Last van met een tablet: feit is wel dat ze tot in ieder geval over drie jaar beveiligd beveiligingsupdates garanderen.

We dat men, blijft bij de fabrikanten, garanderen, dat ja, klopt inderdaad en op dit moment, staat een, vrij, recente patch van markt, erop dat, maximaal, maandje uit. Dat is best wel snel verder is de kindermode nog wel belangrijk om, even aan te stippen dingen qua software en en bij de novo p11 is dat. Echt ja, meer een, soort van omheining, waarbinnen kinderen, dus, apps, muziek, games of wat dan ook kunnen doen dat, kun, je zelf bepalen maar, deze, beperkte, rechten, hebben, exact ja, dat ze, beperkte, rechten hebben en niet bij, andere, dingen, kunnen, op de tablet. Bij de samsung is het ook zo maar we hebben ze daar binnen, als spelletjes en geluiden en dergelijke die kinderen of kunnen tekenen ander vermaak dat. We dienen zittende al in dus misschien, wat, interessante, voor, als voorgenstalleerd al wat, meer entertainment, voor, kinderen, fabrikanten, houden, wij, echt, rekening, mee, dat, ze, hebben, het ook, hiervoor, unie, voor, deels door, dit soort, gebruiken, zeker zeker en dit is ook goed, uitgewerkt, bij, samsung, iets beter Dan bij de pay off denk ik, maar dan nog, even kijken naar de prestaties bij de tabs. We zijn al de derde schok zou niet de snelste dat dat, weten hoe zit het met de schermen de schermen, zijn ja, allebei dus, lcd, als, je kijkt naar de maximale helderheid die is bij, beide ja, erg, matig, vooral bij de a7 is die niet. Al te best dus als, je buiten in de tuin gaat zitten ja, hier, je kan het wel aflezen in de zon ik heb het geprobeerd, bij, bijna fout niet altijd het houdt niet over ziet echt lekker af, lea dus het is het plezier in de in de In dit in de grafieken staan tegenover wat andere tablets die.

We de afgelopen tijd hebben gezet test deels ook veel duurdere tablets, dat is zeker, die, twee die, verhouding is de niet. Helemaal appels met appels wat, dat, betreft maar, je ziet wel dit zijn qua helderheid allebei ging, ging, strepentrekker, zijn dat, zie, je dus ook weer een, beetje, dat heeft. U dat is iets wat, je dit, prijssegment, dus, dus, kennelijk, mist, ja, dan, ga, je we op in lever, inderdaad dan de gemiddelde, geest waren foto’s met name, hoe, hoe, hoe, natuurlijk naturel is grijs ja, dat, filmen, echt, tegen, bijna, collectie, aan, 7 ik heb, ik heb, Dat echt al tijden niet gehad dat, ik, echt dacht, wat er aan de kleur dan de kleur swing, dus eigenlijk over je beeld en ja, dan echt de blauwe schoon echte blauw echt duidelijk te blauw en dat dat, zie, je ook wel aan de metingen, terug behoorlijke Bovenaan niet voor wat, je kan zien zeker van getrainde, oog natuurlijk zeg altijd hij die delta. Eisen is een. Afwijking scoren onder de drie azi met het blote oog niet hebben over team moet, je echt niet willen naar, je denkt de galaxy uit app a7 die zit. Ver boven de tien zeggen dus ook al die op, je heb, je geen getraind oog voor nodig, om te, zingen dat, dat naturel, grijs eigenlijk eerder blauw is dan dan inderdaad en daarnaast kan, je ook nog een, keer niet instellen wat, wat, ook echt heel opvallend is Want ik heb nou niet van de afgelopen, je aardig een smartphone getest maar dat niet in te stellen is dus ja.

Dat is op zich wel, vier, kunnen, inbouwen, zou, ik, zeggen ja en ook, als, je dus veel films. Kijkt het is niet. Ideaal laat het zo, zijn, nee, zeker, niet een, ander punt, wat natuurlijk belangrijk is bij. Tablets is de accuduur ja, nou ja, zoals, je in een, tabel ook, ziet, gaat, bij een browse test in elk, geval de tab pay off een, stuk langer mee dan dat tip 7 daarbij is de p11 via ongeveer gemiddeld, wordt, voor segment, ook wel en de tab. Ac, je beduidend minder dus dat, reacties van acht en half uur ja en acht en half uur is is dan niet heel. Erg veel is vergelijk met, andere modellen, kunnen, wel, zeggen, 8 een. Half uur is natuurlijk nog altijd een, prima werk tijd, om een tablet. Continu te gebruiken en het ontladen is een. Opladen is ook, een, andere, dat, hij, een, legitiem, ook, zo, snel, mogelijk, voor, hebben ja en dat is jammer, want bij de galaxy tab s even die. Dus ook minder lang, mee gaat, doe, je er ook echt langer over twee keer zo lang, ongeveer om op te laden dan bij de pay off en dat is toch echt wel, meer print, je ziet zeker na 30 minuten zitten nog maar 13 procent in dat, houdt Gewoon echt niet over de snede duurt nu ervoor dat, je hem opgeladen heb dus iets, om rekening, mee te houden, wat, ik al even kort. Over de camera is ook nu zijn de meeste mensen niet tablet: voor elke, op, een, camera om een, foto’s, mee te maken maar de camera is toch een, punt, wat, erin zit en mij we dus ook naar hebben gekeken, hoe zit het met, met de camera, kwaliteit Van beide nou precies en vergeet videobellen niet helemaal dat zal met de voor frontcamera en dat wordt misschien ook wel meer gebruikt nu dan dan voorheen dus.

Dat betreft is het toch ook wel iets waar we naar kijken dit is dan wel van de camera, achterop de foto’s die je hier ziet en daarbij zie, je ook dat de galaxy tab, aan 7 echte foto’s produceert met veel meer ruis en heel, erg achter, iran, Standings dus de dunne novo links in een over rechts inderdaad de galaxy tab. Aan 7 en dat is ja. Dag en nacht verschil met zou moeten zeggen deze zijn met slechte lichtomstandigheden dus, je kan ook wel redelijke foto’s maken met de thepla 7 ook met de frontcamera wel maar dan moet, je echt wel een, hele goede lichtomstandigheden, hebben, geven, als ik, dit een, beetje, afzetten, tegen, Telefooncel weten dat, japan, je telefoon tegen de natuurlijk, hele, goede, camera’s, als, je dit een, beetje vergelijken met met, met een, vangt, waar moet, u aan, denken dan nou dan zit, je wel, even een in het budget segment; inmiddels bij de chip a7 en bij beide lenovo Ja na ongeveer op de op de prijs zelf dus 250 euro telefoons ongeveer kun, je kan, die niet van niet wedijveren met goede kameraad nee absoluut niet reizen, ok en nou als. We dan de balans opmaken de plus en minpunten van van beide tablets, op een rijtje zetten pak hem, op, uit een, auto dan beginnen met de samsung ja de samsung heel, globaal ja, heeft, gewoon, een, aantal minpunten die, die, echt, wel, jammer, zijn, niet zoals, kleurechtheid de Het langzaam laden nou dat, we dingetjes het kan wel zijn dat, je de samsung misschien eerder zal overwegen, als, je als het tablet is die.

Ook, voor, kinderen, gebruikt, omdat, ie, gewoon iets steviger is en van drie en halve millimeter poort en de kinder modus is ook. Ietsje fijner misschien een, beetje, uitgewerkt dan bijna nova, maar, als ze, echt de betere tablet, moeten aanwijst dan is dat. Er echte de lenovo tab e11 want die. Heeft leed betere luidsprekers een, betere accuduur en laat sneller op en hij heeft een, ep 52. Waiting bijvoorbeeld in al met.

https://www.youtube.com/watch?v=lKKUawog3Gg