000, Malaysia, tapi spesifikasi gadget, gini, Aduh, gue, bayangkan, goblok Mbak, Icih, lepas, tu, kVA, studia punya live sedih, wes wes muslim 4, msad imd PC, monitor yang saya, masukkan, inilah, Samsung Lcd 24 Aug 24 Inchi kVA gaming monitor kalau sebab tadi anda tahu dia punya spesifikasi secara, ringkas, Ketika, anda, tonton, video ini, sampai, habis, beli, terus, saya, sedikit, bingung, dalam, doanya description, boks, tapi, adek, tapi Dil, however, most competitive satu lagi brand yang spesifikasi lebih kurang sama Cuma ada yang Samsung, menang Denada yang kompetitif, Deni menang Byson anda punya Hai spektif landak yang manis, aduh nanti, saya, curiga, dengan, lebih, detail, Anda bersama saya astrografi dalam channel Kalau, Anda belum pastikan, anda tekan butang subscribe dan juga loncengnya agar Musik tidak Samsung LCD 24, alji Kva gaming monitor dengan harga the game touch yang, dibagi dekat monitornya bagi saya oke sangatlah desain dengan kVA belakang diapun, nice sebab, Samsung, Coba, terapkan, konsep, Samsung, Odyssey series, ke, dalam, wanita, nih, branding, Samsung Ade dekat tengah tengah, monitor dengan bezel, monitor yang agak, tebal, Bell; quality Monitoring bagi saya sosok saja ini, desa, egne, dengan, agak kasar, say dengan, laju, laju ya, punya screen bahagian atas doakan bergoyang sejak, tapi, kalau, saye, guna, untuk, mayyit, saya, punya, jari, ini, tak, menari, dengan, lasaen, saya, jas kekal pada, satu ri, macam, contoh, bila, saya, main DOTA; Tuh Saya punya hot gitu, Ade dekat 123, The Blues, dz situ, so film ini, satu Ris adjust screen, get tak bergoyang oke takde, masalah, Kemudian, dari, segi flexibility, Ussy sini, adalah, satu kekurangan, yang agak, besar, untuk, Samsung, LCD 24, Haji zamane diem fix macam, dosa, ajenese, pikir, Oke kalau dia Khoirot kita mau dia dekat satu monitor, Om dan kita boleh pusing deh kita boleh kita boleh, atasi, masalah, biar Quality, dengan, baik solitus Eyang, monitor widget Gtalk, the best Among kita, tak boleh, nak, mau dia dekat mana mana monitor am so kalau kategori kategori Bila kita letak atas meja anda, Cebong, ku, ke, bawah, wis, diganggu, postur, badan, Anda, nah, tanah, Anda, kenali, satu monitor, stand, letak, monitor, tua atas tuh barulah Anda, dapat, baik, yg, dipunya, ketinggian, tuh besson, anda punya, ketinggian, mateni, penglihatan, baru, anda, punya, postur, badan, berada, dalam, keadaan Yang terbaik oke dari segi input, output, ke Nation gula, belah, kiri, adpower Jack dan audio Jack ada, satu displayport, 1wd, nadh2, sd, mi, satu poin, empat, so Kalau, Anda, anak, main game dengan Wow, Hai, revisian, dan Agan, satu video yang sangat, Smurf, Anda, boleh, cucok, dekat, mana, Mana sdmi ataupun BP, intim of medication, sistem meski, monitor ini datang, dengan, satu enelog, joystick dekat belakang, monitor untuk kita, kontrol, dia punya, USB Samuel J Dengan menemani monitor Samsung, Odyssey dan palsu kalau kita tolak tamesti ini, ke, atas, saya, ataupun, ke, bawah, kita mode daily, kita, Boleh baik ide punya kok, khas, dia, punya Sadness, dan juga, dia, punya brightness is benda ini, saya, sangat, sangat, suka, kalau, kita, tolak, Joyce ini, ke, kanan, ataupun, ke, kiri, kita, boleh, jasbo, India, dan kalau, kita, Tekan, dekat, dengan, Tengah, dulu, barulah, kita Boleh masukin, mind setting Wisis interface than some sebiji dengan interface, USB yang adegan, Samsung, Odyssey ataupun Samsung gaming, monitor cyclist, ada, sekali ada status, macam, macam, contoh, blackhole seberapa cite Dahsyat lepas, lu response time, dipunyai, Freddy punya Ice shaver on ataupun of sekali dia punya, lo input, Lex tuh, dan dekat, Submenu adzim setting ada fitur setting display system dan juga information just behind my walaupun kita boleh.

Tak bermaksud yang monitor ini ada by Spike resolusi sekali, lagi, Tak debellin, speaker yang adalah, kita aja, cuman audio devices, yang kita cek ke, monitor Duh Oke, sekarang kita bincang bab yang paling, penting yaitu quality display first kali satu berita yang agak, tidak menggembirakan, inilah, bengkel yang Digunakan oleh Samsung untuk dia punya, lc 24 arjuni ialah Bieber, elu, ISIS, dep0 takde, Lah, terus, sangat, kalau, kita, buat, rangking, yang paling, cantik IPS panel yang kedua by final dan yang ketiga yang ketiga ialah tnp also be e peneliti berada dekat tengah tengah cuma.

https://www.youtube.com/watch?v=uGmRMiummAg