id, sebelum, anda, beli di abad, saya boleh, kepada, anda, berbalik, nilai, untuk, anda, beli, Xiaomi, Warm Bodies and da bersama saya asrock, Jeffrey dalam, channel YouTube, monaliza, Kalau, Anda, belum, Tekan botol subscribe, pastikan anda tekan butang subscribe dan juga batin lonceng Adirejo piye to zoom in Musik, Hai, doa, doa, ini, pun, Nadia, Xiaomi, Wow out Idul homepage, pilih desain, bentuk, tuh, sedikit, bebezee, dengan, kebanyakan Project yang kita, jumpai, jika, sekolah, pejabat, Bastille, portable senang, untuk, kita, Bawa kemana mana size, kecil, dari, tim Jolie, wafel, tuh, panjang, 110 militer lebar 140 mm dan tinggi d114 mm depan, Deni, adele’s, untuk, pancarkan, inner Speed, yang nak, keluar Duh dan kiri, kanan, ada, speaker, atas, ad1, control button dan ada, satu well, untuk kita, betulkan, dia, punya, Fokus lepas study, kat bahagian belakang, ada ignition yang mana, ada 1 dc in ada satu USB 2000 aja 1 SD MI dan satu audio out dia datang, dengan 1000 controller sli, Saya suka, dengan design. Somebody duo ini, dia, memang, Adobe, kau, miscall, ditengok pengidap tahun ini, mesti, produk, dari, Xiaomi, lah, konsep, minimalis, dengan, aksen, warna, hitam, putih, lepas, tu, Gan, technical Specs, desain, dah, test Maximum size, yang saya, dapat pancarkan, ialah 90 inci dengan, jarak, 25 m kalau, kita tengok di Punya spesifikasi dekat website, dia dibagi, tahu, kalau, 3 m kita, boleh pancarkan, hingga, 110 inci Xiaomi, Warm Bodies, itu ini, dia, boleh, Spot resolution, full SD, tapi engine FTV resolution, yazhouse8 54 kali 480 pixel intim of kalau memang, takde, masalah, langsung, oke, sangat, kalau, nak, guna, untuk Main game jam, efek, dgn, pubg, pun, takde, masalah, tapi, kalau, nak, main game yang ada, banyak, tulisan, ataupun, Anda, anak, Jadikan, Dia, sebagai, krim, untuk, tengok, anda, punya, grab, saham dan sebagainya yang tuh, saya; tak, recommend Sebab Dia, punya, keringat, ibunya Net TV solution; tugas 854, kali; 480 pixel bila dibesarkan, jadi pun, SD, twice twice to taksub susah untuk kita baca, senang, cerita, kalau, anak gulai, Somebody to untuk frono, kanan dan anggun, untuk, main game Anda guna untuk layar mobil saya, rekomen, hangout, bersegmen, Memang, habis, Tapi, kalau, dia, untuk, kerja, kerja, Anda, kerja, Bisnis saham Forex Anda ada mobil dalam, Anda, cucu, Anda, Anda, cucuk, masuk dalam, USB port yang ada di bahagian, belakang ataupun Anda, boleh kenek, Diego Inbox atau, PC laptop kita industri, subscribe Senang, saja anda jas Poncol gune dia, punya, kontrol, ini white size, akan, kongsikan, dengan, anda, Beberapa pekan Eyang sayur sayur saya this couple: bilaguna Xiaomi Wow body, Doi, Katakan, Anda boleh, except apa, yang saya, nak, cerita, kepada, anda, nih, Anda, dah, takia, fikir, panjang, anjing, dan pergi, dekat, kedai, itu Anda, terus, beli, oke, yang pertama, Sena, begitu, beranda, yang ini, tak, masuk List Ista resmi ini, bukanlah, produk, dari, Xiaomi, Malaysia, Tetapi dia imposed dari kedai, itu sendiri, belum, masuk, yang kalau, benda, alah, ni, Rossa, Anda, tak, boleh, punya, harta, dekat, Xiaomi service center tapi anda kena, hantar, balik, dipakai, tuh, kita, itu dia, berani, bagi, warranty, selama, tiga, bulan, Sahaj ng punya of The Seasons, macam mana sang Ibu, tak, tahu, baru, beli essay, tak, pernah, claymore, lagi, dengan, kedai, susu, Kalau, anda, beli, Anda, kenep, ambil, risiko, atas, anda, sendirilah, untuk, Anda, dia, buka, saja, tengok, tahun, tapi, juga, Sok biasanya, dia, akan, pilih, sama, aja, sampai, Tahun dulu ke lem live habis, dulu, untuk Xiaomi, warm boot, itu, Ibu, ini, ialah, 20.

000 jamane, kalau, kita, Gunadi, lima, jam, sehari, kita, akan, dapat, bertahan, sampai, 4000, hari, so dalam Khan, ini, tiga, bulan, sampai, dululah, goreng, pilih, tiga, bulan, saja, yang kedua, Xiaomi, Wow, ot, 2, Ini ialah qsd projected sebenarnya full SD Project TNI, Consider Law, arah, kalau nak, compare yang, selalu, kita jumpai dekat pejabat ataupun sekolah tuh saya, just nak maklumkan kepada anda saji, sebenarnya, sebenarnya, saya, pernah, tray pasang, video Foke yang saya, masukkan ke, dalam, pendek, tapi, dia, tak, boleh, Pilih kalau kita pasang video Foke dari laptop dari, kita punya Smartphone takde masalah yang ketiga, n siluman di rendah, 150 saja bermaksud, yang kita, tak, Lina, Bunda project, ini, dalam, keadaan, yang cerah, Iben, kalau, kita, pasang, satu lampu, sekalipun dipunyai, Miss quality, to.doc, tapi, takde, lah, kita, Gelap pastikan yang memiliki, TNI, gelap, gulita, sampai, tak, nampak, apa, pedas, tak, payah, buka, lampu, n letak, Langse, sajalah, itu pedang, memadai yang keempat, speaker, dia, Bro, walaupun, datang, dengan, dua, biji, speaker, tapi, speaker, GT, bro, cuma, orang, ketek, better Ade, dari, takde, laki, laki, dibagi, kepada, Kita satu out untuk kita, Sambungkan, ke, speaker, supaya, dapat, audio yang padu, habislah, yang kelima, bunyi kipas, gitu, bising, yang amat, Kalau, Anda, guna, speaker, diam, Ebi, Anda, boleh, kaum, tebalik, bunyi, bising, kipas, tetapi, macam, hari, itu saya, tes, gune, someone but itu sebagai.

https://www.youtube.com/watch?v=-LsMI9rhJHA