Aro die flow x13 Muziek, we laptops is het vak een, keuze maken of licht en dit model wat niet zo heel. Erg snel is of juist een snelle laptop die dan weer wat groter en zwaarder is authors. Kom, je met de auto die vlogs 13 een apparaat met meer op, tafel staan, dat inderdaad, een lichte en dunne laptop is maar die, ook de snelheid van een ja, eigenlijk een, veel grotere laptop beloofd en hoe is dat. Voor elkaar, krijgen ja, dat zien. We de echt kan een klein beetje naar, staan ja, klopt ja, die zie, ik, zie hem, al zo, noemen ze, het het, kleine kastje, wat hierna staat is het een, hele snelle vier kaarten in en zo kan dus een lichte en dunne laptop toch heel, snel zijn Dan zal het als de belofte ja en het is een. Sleutel en een compacte laptop en het is niet. Alleen een, normale laptop en dit, is een. Convertible klopt ja, dus het scherm draait de film 60 graden om behuizing heen die kunt, ook, als een, soort tablet. Je gebruiken ja van zo’n, als een, tent op, tafel zetten, om de hoek een, filmpje, makkelijk te kijken, ook dat de versie zoals we hier er bestaan is de het is de meest. Uitgebreide versie die de rest is er zijn nu de zijn, 3 varianten van klopt ja tree configuraties die ze hier in nederland verkopen nou wij hebben de meest uitgebreide configuratie natuurlijk gekregen van 33, 100 euro dus goedkoop is dit absoluut niet ja; kijk.

We dan de twee andere configuraties dus nog zat pils configuratie die kosten ook 33 100 euro en er zit iets trager proces er in dus het is niet. Helemaal duidelijk, waarom, ze, dienen dan ook nog hebben met die. Positionering is onduidelijk en vooral en de voor alle duidelijkheid dit zijn adviesprijzen dit zijn niet prijzen zoals in de markt, iemand dit apparaat is op dit moment nog niet te koop nee en met uitzondering van de traagste koffie gratie die heb ik wel te koop, gezien daar Krijg, je dus dit kastje niet bij en dat maakte meteen ook wel, eigenlijk, twee, keer, zo, goedkoop, 16 monteur, oh ja, een, andere, belangrijk, verschil, als, ik, zo, snel, naar, respect steek is dat. We ook een, scherm van van met lage resolutie, maar met een, hogere framerate in zit is het, is een, beetje schipperen is die, goedkopere versie is het. Ook nog steeds wel, zo’n convertible klopt ja, dat dat, blijft, kritiek, het concept en ook de videokaart, blijft ze, even snel een, keten, x16, 50 jaar dit is natuurlijk onmogelijk om in zo’n dun laptop, je een, nog krachtiger rio kaders die je te plaatsen maar goed daar Heb, je het het kastje, ok, dan het, het apparaat zoals, we hier hebben staan een, krachtige cpu zit is sowieso een het is een, nieuwste, generatie, rijsel processor, en dan een, 35 watt model wat, echt hoog in de winst, zit ja, dus en eigenlijk een, speciaal model 985 hs dus met de s, voor voor extra zuinig eigenlijk zijn, we vorig jaar ook al van aan, zodat ze zijn laptop op de markt.

Brachten met een, krachtige, maar, ook een, zuinige wijze processor in dit. Jaar herhaal is eigenlijk dat trucje en dat moet ik ook wel, als, je naar de vormfactor van het apparaat kijk neem ik, aan, precies ja, dit is gewoon echt een, ook, een, beetje, om te, laten zien van hen met deze processor, kun, je dit deze vormfactor mogelijk Maken want als je je zo dunne lichte laptop en 45 op processen zouden dan zal, je waarschijnlijk wat koelingsproblemen kunnen, verwachten ja, inderdaad waarschijnlijk wel de vraag is dan natuurlijk niet de allersnelste processen wel een hele snelle hoe presteert dat in de praktijk, nou heel, goed, als, Je je ziet aan deze grafiek waarin ik, nou een heel, aantal hele, snelle gamelaptops en als kuipers heb gezet en drukte de vlooien, stichting een, rood, zie, je dat, vlogs 13 het eigenlijk, zowel, een, single als een, multi, core heel, goed doet waarbij de de meerwaarde van Trizone 5000 proces boven de 4000 serie en vooral zit in de hogere single core prestaties ja, deze dit apparaat is eigenlijk een beetje de de geestelijke opvolger van de van de chauffeurs g14 me vorig jaar yazid en dat in de single core grafieken’ staat die er ruim Boven terwijl we bij de multi bij de wilt scoren staan ze, gewoon ja, waar 5, lux hem tegen, elkaar, aan ja, dus staan. We zien niets in om veel sneller maar ik moet het opnieuw wel zeggen een van de snelste die alsnog, goedkope een team, ook wel als we doorgaan het volgende grafiek dat is onze blender duurtest waarin, we nou eigenlijk steeds weer en afbeeldingen brengen dus ieder puntje is Een is een, is een is redder en dat doen we gewoon nog een keer of 20 zodat, je ook kunt zien hoe ver het prestaties over tijd natuurlijk niet in zak les bij zo’n dun apparaat is deze tot wel een, etang, hij, zou zou, je letterlijk en Figuurlijk kunnen zeggen ja want die, kans, bestaat, natuurlijk, een, processor, eventjes heel, snel, kan zijn met er dan aan dat er dan warmte problemen optreden waardoor die zichzelf, moet terug klokken en dat dat, zien wanneer zijn testen, als hier zat zo dat, mooie, aan, mooie, zich, telijk, Gemaakt kunnen worden bezien de laptop hier met die reis en 5980.

Aa is in rood te zien eigenlijk geen noemenswaardige performance, dorp, nee, eigenlijk, nauwelijks ja, van de eerste, en tweede test een heel, klein, dropje, maar, verder eigenlijk, niet dus dat, hebben, ze, echt heel, goed, voor, elkaar, wat, zijn, wat, zijn andere processors en die, je leest, f Druk staan en waarom nou ik heb het ook, even bij gezet ja, waar is een 48 commentaar, dus, ook maar, even om aan te geven het is niet. Noodzakelijk altijd de alle snelste processor, dus onderstaand is een. Laptop met een rush en 48100 aan te sluiten 4000 serie en dus dan doe ik zo’n 45 watt model toch dat ze na de 45 watt model en ja de kans schoon meer stroom verbruiken en kan daardoor nog iets sneller, zijn, maar, wat, je ook ziet en Dat is dat. Zijn de 2 laptops die bovenaan staan in gereld. Dat is eigenlijk een, beetje, een, huis tuin en keuken gaming, laptop processen, zou, je kunnen zeggen met intel processors, dief die verbruikt, ook 45 watt en die is dus, veel, trager dan het 35 valt model. In deze kleine en dunne laptop en als, je kijkt de laptop die, helemaal op naam staat de in het bruin dat is een. Laptop die informatie over rijper is dus even een licht en dun ongeveer naar, je ziet meestal doen valt ook al te, lachen nu processor. In dus echt een 15 of van 25 watt hotel ja, dan zie, je dat, ie dus gewoon veel traag is dan deze arms, logisch, 13.

Ok, als het om de prestaties van deze laptop vergelijken met met, andere kon verd bos, ja, dat zie, je er eigenlijk hetzelfde, verhaal bovenstaande t grafieken die betrekking, hebben, op de processor, prestaties vooral na ziet dus dat aas en echt relatief gezien heel, krachtige processor in deze. Comfortabel heeft te stoppen dat, hij, daardoor ook ruimschoots boven aan in fabrieken staten geldt ook voor de de videokaart, kijk zoals. We zo meteen zullen zien wat er in dit kastje zit is nog veel sneller natuurlijk dan de 1650, deze laptop maar als. We dan vergelijken met wat er over het algemeen en comfortabel zit daar zit of het algemeen geen losse videokaart in dan is deze laptop ook zonder kastje, als nog sneller, als het gaat om de grafische prestaties laat de brug, je net kastje nog een maken want we Hierin staan het dit dit is een. Een, gpu, dat, dat hebben, we vaker gezien over het, algemeen zijn, wat, groter dan wat wie wat hier is die. Staan maar dit is niet. Zomaar een, een, gpu, klopt ja, bijvoorbeeld bij de verrezen boek die die. We net al heb, ik noem, het concept is dus op zich niet nieuw wezen had dat, auto 1016 dus een en licht dunne laptop stopte; 9. U bij en opeens heb, je een heel, snel games, systeem dat is een. Beetje de de salespitch maar wat is dus het het grote verschil is dat. Asustor een mobiele 3080 net gestopt en dus geen test op het elke, normaal gesproken beste make up look als, je moet, je ook zelf, je eigen testomgeving in stoppen gewoon letterlijk, nek, sterk, als, je bij een videokaart in propt en dat is dan gewoon een desktop videokaart Ja, dat hebben, ze dus, hier, niet gedaan, ik, heb, ze mobiele app is op na dat, zie, je heel, duidelijk wat dat, voor voor effect, heeft hij kan veel kleiner en dunner en lichter zijn dit is echt.

Naar formaat is volgens een, externe schijf zou, je kunnen zeggen wat wordt ook op foto’s en naar de collecte kijk eens dit is niet. Een standaard, connecten, zoals jullie van ingrepen kastjes gewend zijn nee dat is de tweede groot verschil normaal, gesproken van een e book, als. Je wordt aangesloten via tulip hotels de snelste connector die op de meeste laptops zult vinden maar niet goed genoeg ook thuis niet goed hoeveel saens hebt dus een speciale x die connector gemaakt en aan de zijkant van letsel, ook een speciale, plus werd het in kunt zeker. Dat zijn eigenlijk twee 2 stekkers naast elkaar usb en een speciale zelf ontwikkelde, connector een, oude, zelf, ontwikkelde, connector, heeft, al aan, zich, een, hogere, bandbreedte dan tunable, beloofd aan zus en doordat het is een, aparte usb stekker op zit over de usb poorten en eten de Poort en de sdk blaze, op de kastje ook in bandbreedte te delen met de geven dus dat zou dat zou een, los van elkaar staan waardoor, je bij door de prestatie nog wat beter, zo moet. Precies ja want dus dunnewold een, pand reed is wel heel, hoog, voor, een, externe, connectoom, maar, natuurlijk, wat, je wat, moederbord aantreft zoals een 4k normaal gesproken wordt aangesloten dan zo veel sneller weet dat is een. Demoversie van de 3080, wat er in zit dat is natuurlijk net wat anders als een 3080 voor de desktop nou terwijl behoorlijke anders zeggen had voordeel dus van zo mobiele app tegen 1380 is dat.

Hij het, kastje, veel lichter dan zijn het nadeel is dat. Mobiele app heeft effect, uit ik, ook, veel minder krachtig is dan de rest, ook model zoals, er, zometeen, op, zullen zien in de benchmarks, maar zoals, ook een hand van de specificaties, al wel, kunt verwachten, eigenlijk, wil, eigenlijk, eerder redelijk al in een, aflevering besproken het is 3080 in naam maar het is echt wel wat anders dan de 3080 voor de best op naar, later nog leuk maar eens, even kijken hoe het presteert om te hebben, je dingen naast elkaar is het goed om, even uit te leggen wat de kleurtjes hier zijn zodat Iedereen weet waar, we naar keken ja, het is wel. Redelijk ingewikkelde grafiek die ik hier in elkaar gezet we gaan poging doen, we gaan een, poging doen inderdaad nou in het rood de laptop zonder kastje in het paars de laptop met, kastje maar waarbij een extern scherm is aangesloten op de laptop of waarbij een. Het interne schema van de laptop gebruikt in blauw wanneer, je het scherm met heksen en bescherm dus op het kastje, aansluit ja, het in het in het paarse scenario, moet het beeld, dus van de externe, coach wordt, daar wordt gerenderd, moet, weer, teruggestuurd, worden, naar de naar De laptop klaar of vanuit interne scherm of naar een, scherm waar, je op de laptop aansluit en het ander geval komt het vandaag direct de externe videokaart uit in het zoals bier, zien, heeft, dat performance in implicaties, nog, even voor de duidelijkheid de rode.

Dat is dus met de gtx 1650 die de standaard, inzit ja, nou enkel de 1650, ik denk dat. We de vraag of zo’n externe gpu of dat, nut heeft, om een, externe, dicht 8 toe te voegen die is er. Al sowieso beantwoord ja, nou dat, heeft, nu, vier, keer, sneller, kun, je ongeveer verwachten dus nou, het werkt zou, je kunnen zeggen en in vergelijking met met, andere apparaten die die in de terwijl. We staan wat valt, je op nou wat, ook, opvalt ja de andere apparaten. In grijs heb, je dus hele krachtige gamelaptops met etixx 3080 en 3070 en andere 3000 serie en in zal onze heb ik op het scherm zet, test op pc’s voorbeeld is een. Aantal met een, app tegen 1380 laptop laten zien dus ook wel dat het echt is 13 taart in mobile lang is er zelfs een, test, op model dat, je dus echt wel kunt rekenen, op, een, procent of 50 minder prestaties, je ziet zelfs dat, er, tegen, 3070. D’Este op gang kan, ook een stuk sneller is dit, is appels met, peren, maar, goed, om, even te zeggen dat, dat 3080 voor desktop een, laptop f2 overschoenen zaken, zijn ja, ja en tot slot kijken. We er eventjes tussenuit verschil tussen de paarse en blauwe balkjes dus het verschil tussen het interne scherm van de laptop en een, extern scherm dat, je op het kastje aansluit dan eens zien dat, je per gebruik van het interne scherm nou op procent of tien prestatie van Ies smelt, kunt gebracht omdat is het beeld weer over die, kabel dezelfde, kabel, moet, worden teruggestuurd dat zien, we voor de duidelijkheid openheid van die tunnel pot, kastjes dus wat dat betreft is dit niet uniek in het nadeel of zo dan wil, je optimaal game en dan.

Over het algemeen zou, je ding waarschijnlijk toch thuis er bestaan is het slimmer, om, hier, om, je scherm dan ook op het externe kastje aansluiten en niet het scherm free laptop of via je laptop aansluiten is gewoon iets waar, je rekening mee moet houden vergelijken willen deze Laptop dan met een met, andere gaming laptops, wordt wat zien, we dan nou dan zien. We dat hij, alsnog wel n van de aller snelste gaming. Laptops in cia is natuurlijk ook logische zit en er tegen 1380 bij de zetten nee kracht uw processor, bij, nou zie, je mooi grafiekje dus vooral abonneert op dus, je echt het e mailadres lucy’s, als pia k, dus als, weer eventjes in beeld, hebben staan, zie, je Dat het een van de aller snelste gaming laptop is waarbij ik wel, moet zeggen dat het niet noodzakelijk alle, snelste 3080 laptop is een, die. We tot nu toe hebben getest heeft dat, er, mee te maken dat het dan 3080 externe zo is dat. Lastige lastig inschatten dat, denk lastig in te schatten jacht zou kunnen, we gaan over het van de connectie toch het feit dat, sommige van die, camel het nog iets sneller rip cpi gebruiken dus, een 45 wat er die daardoor nog iets sneller is precies oke dan eventjes Naar de rest van de laptop heb de gaming, prestaties denk ik redelijk gecoverd nu met me ook opengeschroefd, een, beetje, uitbreidbaar, ook, nog, dit, apparaat, nee, absoluut niet in gelijke met een, normale, gamelaptop naar de kun, je soms nog twee de sed bij de kist, soms ook Zelfs een en 25 inch harde schijf in doen, sommige modellen, als, je dat, zou willen nou dat, hoef, je natuurlijk niet te verwachten dit is echt een apparaat dat gemaakt is om.

Zo moord op onmogelijk te zijn en daarmee het enige wat, je kunt vervangen de ssd nou dat, heb ik, even uitgelichte dus een heel, speciale klein model het, je eigenlijk ook niet zo maar ook ssd de een, sneeuwvlok nee ik niet dus wat dat betreft is het. Wel echt een tin en, like boom notebook, want dit kennen waarvan van dunne lichte notebooks ergst uitbreidbaarheid over het algemeen wat minder van dan van juist de zwaarder en sneller cadeauboek wel zeggen kijk een, andere, kanten, er, zit dus het de keuken speelgoed gezond in het. Moederbord may have left 32 gigabytes ingebouwd dus de vraag is ook of je nog of je nog wel uitbreiden in bloed zou moeten willen het binnen het beeldscherm al beneden zijn het altijd is een 4k scherm en ook van best een, prima scherm ja, absoluut 4k de Het 1616 beeldverhouding er zit glas for zoals bij een, normale, touchscreen, dus dan moet, je wel berekening ouders een, beetje, meer, reflecties, kunt, op, een pen, bij gebruiken, zit, er, niet bij over het hele goede, resultaten, ook, als we kijken naar de kleurweergave, echt uitstekend voor elkaar K kleurafwijkingen niet zo uitstekend dat is ook weer iets waar die zephyr, scherm 14 ook al last van altijd grappig genoeg er zijn de responstijd, het film echt al in gebruik, kan op, het, paneel, je merkt in het gewoon, zonder te, meten ja, dat het, niet, veel, Haast letten waar ze, zo, heb, ik, heb, hem even door met was een 60s paneel voor de duidelijkheid normaal gesproken meter, al 144 of of hoger mee te doen, nou ja, je ziet dan de resultaten dus is niet best nog een, reden, om een, externe monitor te Gebruiken als je je er echt mee gaat mee gaat doen, exact werkte, tot accu dan ja, nou ja die, is voor een, gaming, laptop ja, min of meer gemail suiker, zijn, zit een accu in van ongeveer 65 watt, uur dus dat is niet.

Alle grote accu die, hebben, geen ja, logisch ook want is klein apparaat, dus, je zou kunnen zeggen relatief gezien en de kleine accu zijn de prestaties best goed ja, kijk de ander relatieve zien en gamelaptops dan is het redelijk en kijk, je naar de bestaat in verleid Met the comforter bos die, we eerder ook, op het scherm heb ik had ja, dat is toch een, stukje, minder, dat, zijn, echt of je snel boek zijn het ook gewoon, geoptimaliseerd voor, lange, accuduur dus dat is niet. Wat je bij dit model moet verwachten en dit, is accu werkt tijd zonder de externe zonder externe videokaart want die, kan niet op accu werk en heb, je gaan altijd power, voor nodig, ook, klopt ja, dat is net als, dezelfde bij, als, bij, alle regio, boek, als Je is hier moet, je om elk is altijd de stekker in stoppen tijd om de balans op te maken denk ik wat vinden hier onder de streep van ja, nou het is heel. Interessant wat alles met deze laptop voor elkaar te krijgen is dus, echt een heel, dunne lichtsysteem het is confortable wat, je daarbij gaming laptops, eigenlijk, ook, bijna, nooit, ziet ja en dus, het het, uitbreidbaar concept met, die, met, die een, gpu, die, op, zichzelf, dus, ook, een, Stuk lichter en dunner is dan dan normale regen net wat, meer een, compleet systeem naar het andere fabrikanten leveren bij de zegt een, losse videokaart toe moet zoals. We eerder zeiden en goedkoop is allemaal niet helaas, a nee ja, dus 33 100 euro ja.

We zijn het al dit is echt een laptop die, voor mensen die dit boven, alles, op prijs stellen waarbij het is ook feesten als, je normale echt is 3080 laptop zo willen hebben dat, je dat, ook wel voor een, aantal, honderden, euro’s, minder, zou, kunnen, krijgen; ok, Dankjewel tot zover deze video over de a6 allroad iglo x13 vond, je deze video de moeite waard geef ons dan een, like en als ik ons youtube kanaal en abonneer.

https://www.youtube.com/watch?v=pJ5pj9ZsXEs