We alle verschillen … … en overeenkomsten van drie, prachtige modellen op een, rij. Welkom bij bol.com … …, Sterren Reviews, waarin wij, producten, vergelijken, …, …, aan de hand van jullie reviews. Want n review zegt veel meer dan duizend specs. Mijn naam is Julia. Ik ben Simon En we gaan het vandaag hebben over de Samsung, Tab A8 … … de Samsung Tab S7FE en de Apple iPad, Air 2022. Ja, we bespreken de verschillen en de overeenkomsten, … …, aan de hand van design, gebruik en batterij. Zo weet jij aan het eind van deze. Video precies … … welke tablet: ideaal voor jou is. En als jij, je afvraagt hoe, gebruiksvriendelijk … … deze tablets, zijn voor, alle, leeftijden, blijf, …, …, dan vooral, kijken, voor, onze, uiterst, wetenschappelijk, test.. U zit met uw vinger voor de camera., Sorry. Staat, een van deze tablets, op jouw verlanglijstje … … en wil, je vooral wat extra informatie over bijvoorbeeld de batterij Dan kan, je hieronder naar het juiste hoofdstukje scrollen. Zoals bijvoorbeeld, batterij. Maar. We gaan nu eerst, even de verschillen van de drie tablets. Bespreken. Een tablet is heel, simpel, gezegd, eigenlijk, een, soort van laptop … … maar dan zonder toetsenbord. En allebei de dingen, worden ook een, beetje wel voor hetzelfde gebruikt. Mensen werken er graag op. Openen, verschillende, programmas. Ze, kijken films, ze bingen, series. Net wat, je wil., Je Kunt, je mail, beantwoorden noem maar op. En ondanks dat, veel tablets, hetzelfde kunnen, zijn, er, ook, verschillen.

, Er, zijn ook, verschillende makers, van tablets., Zo heb, je bijvoorbeeld Lenovo of Huawei en natuurlijk … … ook de iPad die van Apple afkomt., Het grootste, verschil, zit hem. In de fabrikant, en daarmee in de besturingssystemen., iPads die draaien op het iPadOS besturingssysteem … … van Apple en tablets, van andere merken … … die draaien, vaak op Android of Windows. Goed laten. We beginnen bij het design. Want als, je kijkt naar een tablet, welke dan ook … … eigenlijk is alles gewoon een, rechthoek scherm. Dat is een, tablet., Heb, jij dan nog een, voorkeur, als, je bijvoorbeeld … … tussen deze drie kijkt dat, je zegt van nou, ik … … zou liever dit of ik zou liever, dat Ja, ik houd, toch, wel van dat, strakke Apple design, ja. Ja., Ik, kan het verschil niet eens zien vanaf een halve meter, afstand. Het zijn gewoon rechthoekige schermen alle drie., Waar heb, je het over Julia Ik zie, Het verschil niet eens. Niemand. De sfeer slaat om. Ze zijn wel dezelfde, vorm, maar, natuurlijk, een, andere, maat, zoals gezegd., En dan hebben we de Galaxy A8. Die is dan echt het kleinste.. Dat is 105 inch, … … die Apple. Air is 109 inch. En dan hebben. We de grote jongen van vandaag. Dat is natuurlijk die Galaxy Tab S7FE. Die is maar liefst 124 inch. En nou kan ik me voorstellen, als, je zegt ik gebruik …, … m voornamelijk, om lekker, onderweg films, mee te kijken series, mee te kijken, .

.., …, dat een, Groter scherm bijna altijd beter is. Dus, daar, zit, ook, nog, wel, een, behoorlijk, verschil, tussen., Hebben, het alleen, nog maar over het formaat van het scherm. Tablets, staan niet bepaald bekend om de vele knoppen die eraan zitten integendeel. Bij Samsung moet, je bijvoorbeeld alles ontgrendelen met een, Code. Apple heeft, wel de Apple Touch ID toegevoegd, … … aan de bovenste knop zodat, je de tablet met de vingerafdruk kan ontgrendelen. Iedereen met zijn eigen vingerafdruk dan En dan de reviews., Wat hebben die te zeggen over het design van nou ja, bijvoorbeeld de A8 Ja. Dr is veel lof voor de A8. Mensen noemen hem gaaf prachtig solide. En iemand zegt zelfs … … dat, je voor design, je niet per se voor zon dure iPad hoeft te gaan. En hoe zat het met de S7FE Ja, die, wordt, vooral, geprezen, om, het, grotere Formaat. Mensen vinden het fijn … … zon groot scherm en iemand noemt het zelfs een, fraai, ogende, tablet. Mooie woorden en … … ook, mooie, woorden, voor de iPad. Air want daar … … wordt over gezegd zoals zo vaak bij Apple mensen, …, …, zijn, echt, dol, op, het design en n iemand specifiek … … is ontzettend blij dat, hij, nu, dus ook in het roze is. Snap ik, wel dat, vind, ik, mooi. Ja. Ja. Die tablets, hebben natuurlijk een heel, compact formaatje, …, …, dus, je kan m lekker, makkelijk meenemen. Maar dan is het fijn dat, je m niet de hele tijd hoeft op te laden.

Dus hoe zit het met de batterij Ja, belangrijk daarbij is de capaciteit van de batterij. En dan is het ook nog eens, afhankelijk van wat, je doet. Als, je veel verschillende of zwaardere programmas gebruikt … … gaat de batterij sneller leeg. Maar die capaciteit dus … … die staat gewoon vast en dat is bij de Samsung S7FE … … meer dan 10.000. Milliampre uur waar het in berekend wordt. Maar die andere twee tablets is dat net iets meer dan 7.000 … … dus daar zit, wel, echt, een, groot, verschil, tussen., Maar, je hoeft ons niet te geloven. Wat, zeggen de reviews. Ja over de A8 lezen. We terug dat de mening een, beetje … … verdeeld zijn en mensen vinden de batterij een, pluspunt … … maar anderen zeggen ook dat hij, matig is., Iemand, zegt, zelfs, dat, dat, hij een, hele, dag moet opladen. Dus snachts met zonne energie proberen op te laden. Die S7 daarentegen dat is een, echt een, goed, verhaal., Daar zijn mensen ontzettend te spreken over de batterij. Mensen hebben het over nou die gaat wel twee dagen … … mee, en over het algemeen gewoon blij met de lange, batterijduur. Ja, bij de iPad, Air zien. We dat ook echt, als pluspunt … … terugkomen in de reviews., Mensen zijn daar heel, tevreden, over., Hij, gaat lang, mee. Hoe belangrijk, het ook is dat een batterij lang, meegaat. Het is het natuurlijk ook, belangrijk, … … hoe lang, het duurt, om m op te laden.

En dat, snapt Samsung wel … … want die. Hebben een super fast charging, systeem. Dat, laadt op met maar liefst 45 watt. Dat kun kun, je gebruiken voor de S7FE. Alleen die snellader die, je daarvoor nodig hebt die zit niet erbij inbegrepen … … dus die moet. Je los aanschaffen. En normaal opladen is net als bij de A8 met 15 watt. Apple daarentegen heeft, standaard een, 20 watt aansluiting waarmee die oplaadt., Dat is dus, iets sneller dan die 15 watt. Maar ja, … … het is nog steeds, geen 45 watt zoals wij in Het vak zeggen. Voordat, je je tablet, gaat aanschaffen is het goed … … om even na te denken hoe, je je … … tablet, gaat gebruiken. Ligt hij veel op de bank tussen de bank Gebruik, je m voor Candy Crush Bestel, je je boodschappen ermee De mogelijkheden Zijn eindeloos. Precies., We gaan even hebben over het dagelijks gebruik. Bij dagelijks gebruik moet, je gewoon denken aan, h, …, …, wat wil, je met je tablet, Wil, je even Twitter, checken …, …, het nieuws lezen en af en toe een, fotootje maken, Nou ja, … …, Dan zijn er een, paar dingen die wel belangrijk zijn. Dat is A het besturingssysteem en natuurlijk ook de camera. Voor wie af en toe ook. Even een fotootje wil maken met zn tablet: … … daarvoor zetten, we eventjes de verschillen in de cameras, op een, rij. Bij Samsung heeft de A8, en de S7FE, .

.. … die hebben allebei een frontcamera van 5, megapixels. En de hoofd. Camera die heeft 8 megapixels., Bij de iPad, Air zien. We dat de frontcamera en … … de hoofd camera allebei 12 megapixels hebben. Ja. Dus dat is wel echt iets meer dan bij de Samsung. En met de iPad Air kan, je ook in 4K filmen en documenten inscannen. Het houdt maar niet op. Nou het is ideaal.. Wil, je je tablet, nou voornamelijk gebruiken, om …, … lekker films en series te kijken Dan is natuurlijk goed beeld en goed geluid belangrijk. En laten we even beginnen bij het geluid. En dan kijken, we naar de A8 en daar zien. We dat … …, die een. 4 delig speakers systeem met Dolby Atmos heeft. De S7FE, heeft een 2 delig speaker systeem van …, … AKG en de iPad, Air heeft de stereo speakers van Apple. Dan het beeldscherm … … dan zien. We dat de A8 en de S7FE een TFT display hebben.. Dat is een. Verbeterd LCD scherm met een, hoog contrast en qua kleur heel natuurgetrouw. En de iPad. Air heeft een Retina display met IPS … … technologie en dat betekent dat die tablet, …, …, een, hele, brede, kijkhoek heeft en een, natuurlijke kleurweergave., Goed, nieuws, voor, alle, gamers, … … want met de M1 chip van Apple zit, je dan helemaal … … goed bij De nieuwe generatie iPad Air. Deze chip is 60 sneller dan zijn voorganger en … .

.. dat is ideaal. Voor de gamers die echt een, beetje zware spellen spelen. Lekker Ik hou van zware spellen. Het fijne aan zon tablet is die zijn over het algemeen ontzettend gebruiksvriendelijk … … dus kun, je die ook makkelijk lekker in huis neerleggen. Kan oma of opa er ook, iets, mee, Doen., Je kinderen houd, je er, even zoet mee. Dat is fijn om te bedenken. Maar voordat. We daar blind van uitgaan dacht ik … … misschien moeten. We dat even testen. Dus, je hebt een kind, meegenomen. Nee, ik, heb, er, dus, een kind en een, oma van straat … … geplukt en die; gaan nu, hier, zitten., Je mag me even helpen hoor deze. Zachter zachter tikken., Oh kijk., Dat! Komt! Omdat! U met? U met uw duim erop zit., Als, ik wat, fout, kan doen zou ik het niet laten. Deze. Nu met de andere hand vastpakken.; Oh nou, snap, ik, het, een, beetje. Als! U de tablet: beweegt Als? U m optilt kijk …, … dan ziet? U wat er op de camera, te zien, is., Oeh., Gedaan, Wat, een, topper. Internet staat, al wel, vast open. Ja, ik denk, dat, ik, je hulp, nodig heb. Dat is een. I denk ik h niet de L.. Dat is een L., Wel de L. Nee ik denk dat, ik, er, ben.; Kunt; u op; ga drukken aan de rechterkant., Nee ja. Ineens zag, ik, het. Nog, niet gelukt. Hoe, ik, aan, mijn, huis, gekomen ben Dat, weet ik, niet.

G A. Kijk, eens., Wat, goed., Nou; Dat was het. Moet ik iets zien, wat, ermee te maken heeft denk ik. Maar die., Je hebt hem daaronder. Nou. Nou jongens het is gelukt hoor. Ja, deze is het., Wat, een, topper ben jij Goed. We hebben nu gezien … … of wij er mee, overweg, kunnen of een kind, een, oma, er, overweg, mee, kan., Maar, wat, zeggen de reviews, op bol.com over het gebruikersgemak Volgens de reviews is de A8 eenvoudig in gebruik. Mensen kopen hem ook vaak voor hun kids. Met Samsung kids kun, je speeltijd limieten instellen … … en je kan ook bepalen waar, je kids toegang tot hebben. Bij de S7FE krijg, je ook een speciale pen, erbij … … en dat komt volgens de reviewers, het gebruiksgemak zeer, ten goede. Ja en over de Apple iPad. Air lezen we in recensies ook veel positiefs. Iemand die zegt vooral blij dat, hij, zo, lekker, snel is. En er is zelfs n iemand die, zegt dit is de fijnste tablet die, er, is. Ben je nou echt speciaal op zoek naar een tablet, … … die helemaal, Gemaakt is voor: je kids of voor, je opa en oma, Via de link in de beschrijving vind, je daar meer info over. Van fast charging, tot frontcamera en van stylus pennen tot omas … …. We hebben het over alles gehad wat. We maar konden bedenken. Alleen het belangrijkste is natuurlijk het eind … … oordeel van de gebruikers op bol.

com … …, en daar gaan. We eens even naar kijken en dan zien …. We dat de Samsung Galaxy Tab: A8 43 sterren krijgt. Dat de Samsung Galaxy Tab, S7FE 48 sterren … … scoort en het hoogste de Apple iPad, Air uit, …, … 2022 krijgt een, sterren, aantal van 49. Ben je op zoek naar een tablet, voor het, hele, gezin, … … en vind, je het ook niet erg, om m af en toe iets vaker op te laden, Ga dan voor de Samsung Galaxy Tab, A8. Wil, jij, je tablet, vooral gebruiken, voor, creatieve uitspattingen En vind, je die pen die je erbij, krijgt, echt een, toegevoegde waarde Dan is de Samsung Galaxy Tab, S7FE misschien, wel, jouw, tablet. Ja en heb, je nou een huis vol met Apple producten, … … en moet alles snel gaan en goed gaan en lekker op elkaar aangesloten worden Dan is er eigenlijk, maar, n keus voor jou en … … dat is natuurlijk de iPad Air uit 2022. Als het goed is weet. Je nu alles over tablets, … … en kun, je een, zorgvuldige keuze maken. Heb, je je hart verloren aan n van deze drie modellen … … dan kun, je hier in de beschrijving, alle linkjes … … vinden en daar check, je ook meteen de prijs. Maar, je Kan ook op het Itje klikken h. Zit, hier. Waar, ga, je heen dan Dan ga, je meteen naar bol.com., Voor, je al die, dingen gaat doen met, die tablets, .

.. … enzo, like nu nog, even deze video. En ja, als, je niet abonneert … … dan kijk. Je het hoeft niet van mij … … maar, als, je het niet doet gebeurt er iets verschrikkelijks namelijk … … dan zou, je zomaar de volgende, aflevering van Sterren … … Reviews, kunnen missen en dat, zouden wij heel, erg, vinden, toch Ja, verschrikkelijk., Ok, doe, maar, even Dus dan zien, we je de volgende keer weer.

https://www.youtube.com/watch?v=Vu4gTw2OLzg