We compact om mijn youtube, jane uitzag en soort denken toon mij subscribe, recensie van je die persoon, a ga poetsen bedrijf dus click the button below to subscribe in blik naar bent wat een, idioot iets en case. If you want my be dyslectisch, dat progetto like and share your en blies dan skip jets. Zo let’s begin with our discussion about your applaus scoringssysteem zo wat is up guys. Scoringssysteem, show let’s, define your apgar score. Show in pc, upgrade score adres koi standaard december michonne. Op de nieuw, mens kan die gehad bent zo the cisco systeem was de, was mijn dappere diablo edge, applaus aan is de show, logisch zo, take note, neus is de app. Braskoer systeem was then and perform in de plus min het op blijf en het de 5 minutes of blijf of ben je boy die. Zo op, je nek guapo netting en want op 5 minutes aftreden beurt naar de baby en ik dus en niet voor juristen met restjes met, eerste, je solida een acteur ten minutes agentschap.nl lopen ze, bord ik zo cool killing kinako in indochina, brring adres koning was usool. I perform on top 5 minutes after de beurt op de baby voor dapperste mindy, dag blijft maar dapper is mijn. Minuten blijf dan neus die sms, carving, totdat er minder general condition at a nearby zo. Dat is de letter minder jean aircondition dinerbon right after each de livery en at 5 minutes and bear score.

It is used to dat er minder jigger en adaptieve op de nieuw boy door, die extra, hjoed, er, een, lijn zo the team and that dyncorp aanloop moet. Je nagaan gepakt en dat extra er een, lijster, ontdekkingen nat in mars, importa gabriel, had ing’s course a 5 minute kiezers uiting first major bij de maat s bovenin first minute is kurkuma bonuscodes of vijf minus dus en in furnishing intervention, deadshot neusje winter badger is based On the score of your 5 minutes, applaus koning agentschap en china type letting fris min het adres correct, is use zodat, er, minder, general condition of de nieuw boek en epc 5 minutes applaus score. Dat is juist doordat er, minder general en dat, tasje op de nieuw bord door die extra hjoed er een light that just met al ben, je bar tweets, nieuw environment, zowat, uit die parameters in your address. Codes is deadshot ik noteer, adres consistente was my virgin edgar. We hebben acroniem applaus het lab er nooit op in mis mijn lading, maar, hij, moet er is zo een, papier wens op de you will then be voor de paus op de nieuwboer gee voor de grammy’s een, voor d’activit in a for the rest, mij evolutionaire solide. God, sowieso acroniem, akbar voor, je amber scoringssysteem via door, een, foto ap once before the pulse, gee voor de drie meest een, voor jou baby die in a for your spd. Xhosa, take note the side by parameters use in a car scoresysteem en x parameters.

He sits in the key to write. Sesamolie johanna pls aan ghana indicator die to ease your a color of the baby zo t knop dat de kolk de baby is de liefst import, uit bij de list import en indicator in adres koning zweet op hun binnen en liefst neem voor, tante, sabina prescor, het Systeem de corner de baby de nek solo letter, pi jumbo sorry soda indicator, voor, je pas is de hype. Riekt of die. Uw budget is not that hard reed of the path of de jongens de mos sencity en dan moest ik niet pikant die. Dit is de mast, sencity indicator in your adres corrie systeem zijn nep wimpers en type lading high drie maar dat in setting up where scoringssysteem en lex wil basso letterie de grammy’s of ben je bang zo episch en klinisch daar. In the case of you, with the reflex, jullie kabylie die op de nieuwbouw, ok, waar, je actief, het identikit ook hier is die. Hama cel, kom, op ben je boem’ en polio respiration die in de ketel. Jullie is dat. Wist bijna tony en fight off den nieuwboer de nexura 4 hour adres scoringssysteem ribosoom wie heb, je alle parameters die score, zero, one en two ooit zo via twee zero one en two escher scoringssysteem voor, je a pro score zo in je parameters; hebben dat, iedereen, op, Jouw papier wens de paus de bloem is d’activit en respiration. Sorry hebben re puglia, edgar acroniem show aps is de kool of de baby.

Paus is de hi bit op de baby en de bloem is, is de reflectie, rita bieden die en actief. Dit is de massa. Loon en voor esprit sjaal, it is your bleeding love. The baby die zo. Setting up guys college stem de bbc partij die de en gescoord ironisch kan offline en score of toe zo in de pesto. Ds is maar. Dat de nul is up on your is corry nooit zo van de neus performs de kust score and it as it is the goal of de baby of diablo edge of de baby op de neus sss aan blue baby was er. Nautique baby of op een baby die score. You with zero waar hij is hier op ons kon, je had ook cpi blue loughborough, je dat hangt net in die en dat ik baby wat ik de baby is born 8 pro saai en ook tico racen actros emoties minst aan pinbaar die wit, bloem extremities eye Care ook na het proces is die, gast die extreme. This is all the blue byte byte en de buddy’s, pink is zo. Applaus en doosjes is die. Winnen score of wine guide want piano. Dat ik de baby is born pinky soul of the body of in een. Radicaal plex by joy de baby is glasgow. Lof toe mooie score, naar porton is took up. Actie pink is al bij de mahdi, politiek ook zeer ook voor jos, en je noties one voor joop koers emoties en toe voor, je ping, an ideal body ben nex 6 met is de paus up the new born at the height doe ik op de baby’s.

Ok, knop dat, hi 2 is de mast importland en de most sitting in the key torino bus koning zijn die, we gaan niet, naar de lies, import dat is de color and take note met de mos import. Dat is de pastorie of the heart rate. Op die. Je boy, normale bestand, prinses, aan, zo, heeft, the heart rate of dingen, voor, je somethin, disc or op de bbc, oh wat ik de hardware, is less than one hundred beats per minute. De score is wat en ik de hardwick op de nieuwe bougies more than one hundred beats per minute. This is quite as to hele ding kom, ik daar, hi 2 is absent, dat is euro. Ik de hardware is less than one hand weet dat is one en dit de hardware is my dat. We hadden wij dat is, is korda stow den achter, je er pulse width of the height weet dat dingen op een ss moment we hadden grammy’s ss mijn and take note dat de in die. Cater for grammy’s is je reflectie, rita, bilitis, zoveel reflectie liet abilio, using jullie op, greenchoice, zo, ik ben je boem’ has no response or not responsible for the stimuli john dat is, is corrigeren wat, ik de nieuwe barnas uit miss abbey lens video prive en stimuleert en Dat is die van een score of one en ik ben je. Please ask a proposed owen: stimuleert at nh, bloedstroom cry de nieuwe score. Voor yogi’s is to my own shadow and repeat: voor no response.

Spoor en stimuli show dat is euro. Voor een cream is people prize wens teamlid dat is wat en ik ben je busniess eskaf purple cow van stimuli, tadaa nh, bloedstroom cry. Dat is een score of toe ben achter, je grammy’s reflectie liet amerika cement, nexis d’activit wie de maassilo, toon of de baby’s, op ik, loting, een, activiteit, die indicator, use de massale ton of de baby for a baby who was born li plaizier oy para land, mijn, Broer leo hij zo dat is gwen, is corruptie roos en oma’s. Anthonis is coin test: zero, ok, voor, sam plek, zijn extremiteit or some as’ll komen dat is de score. This one en ik de baby, huis tyrell plex extremities en het moet black zo’n discours hier, is toe en zo. Ik de baby was boyle inflatie game parallel. Aan woollett paradijs push ok, zodat eerst, no toon dat is zero in de bbs mines, amplexor of extremities en de have some awesome. Toon dat is gwyneth colofon, wat, ik de bbs, artwork flex, extreem ethisch en het moet plek john dat is die, wel een, score of twee en voor de ss met april respiration, wie er, assessing the respiratory and for de baby op de bridging op de nieuwbouw in Ahoy zo in bridging is absent: dat is, is kordaat zeer; ok, oh, so bring some set. Naar deze skoda iroh en heeft de bridging is wie of jubilaris of de baby’s gryce week of people that this is quite as one of his remember that a crying in van is a breeding in van sander sun week.

Al eeuwenlang gravy mcgraw je also suggest al week, respiration fbi, wat ik, dus elastieken wij in een, koets, troon, grey, kids, jazz en hoe, raspberry shalaby baby and good resp anatoli ervoor dat de bibliotheek noot die ik zo’n klei is also used to dat er minder sp Anatoli effect, als bij, baby alweer kwijt san diego waitress bij dat, er, im, ooit, aan gods, troon cry en lastig wijze, just a good respiratory and void. Zo vaak met er zijn bloed en stroom kwijt maar lastig wij dat is onze skoda, stoel in je respiration, er breeding and up baby den nek splitstar boot door. Scoringssysteem zo take note that the highest possible score na bar je stem ok, wat, hier zul. Je was op de uw boodschap only escort mijn bicos op de processor, 8 cronshaw, je noties zo die al. I get mijn score because of the press is dat weer, af door. Zijn doos is doel te disliken chinees of de perry, para cirkel, ietsjes, een, medium arbeid, panelen per reparatie college bij, gedaan, minimaal, bad nog, een, diepe, naar, pepper fack. You had intens course adres corail, zo, worden, wij, zijn, een, anonieme baby’s net in is de score of mind. You do you, love pro saai en oceans and take note that the lowest possible score na bar is zeer. Ok de lois pas in boskoop number is zeer. Oh en de haaien spasibo score is tim wat, mos op de nieuw bos, hem hij score op mijn show ik dit totaal score op de baby een, adres corrigeren tot 3 points iets en jazz, als, je wil idee press ooit, distrressed newborn die ze dat baby hier Is in serieus danger en het niets in mediate resuscitation zoals aan huis assange, elke provider, wind toen, we zo ziet ie die baby’s op beide partijen om met, ambar endotracheale, intubatie zolang ze dat baby’s in serieus.

Denk er is niet. Symmetrisch ocd kon ik de totaal score in a box. Kan is zeer 0 tot 3 points, sauter nood dat in a blast; koning daarna we de score op de baby, daar zie, jullie, distrressed ben je boy, dan, je boy en downloaden, scoren, dus, ik, wil, je de prijs, als, je wil, je die stress, ben je bang De lex ik dit applaus score op de nieuw bernice, four to six points. Kids at this aan mode, whitley die stressor, mowgli depressie baby en de conditioner de babyview is pr oregon in ijsco rapporten six point: china braskoer require a weekly and such as you’re such owning and supplement paris. Oxygenation wat ik nooit had minister in hij was op actie grandpa primatour leonie ken kost blij en ssrs al op you’re at roland paar, fiberglas ja, hoor, je dat, ook naar de naar, retinopathie of prima jory die zo bikostraat die barbie, beginnen, actie dance, emma premature baby’s En zo in this corp de baby is big. Hun foto’s x points de baby’s moderately die stressor moderately depress en de conditioner peren orgin sauter nooit ik discorde baby’s bieb in forte sticks points in trek was er weekly, rest lekker, zacht joling en supplement arie optie. The nation wat deed nooit mijn station in de nieuw born station de newborn properly zo number one potion de invasie in je snack is slightly hi.txt en dit in snipping precies ons, dat, ik, nooit de post zich aan de baby du limousin koning is is nieuw symposium Zo mensen in jullie, sociale nieuwe, een, keer, zag soothing is, and this is a die proces jordaan les indes azijn af ermee op straat show norm 9 na panamese baby of excessen manier kost is procent zo dan bruto station gently and quickly zo, voor 5 suikers lampion Epping station eerst, zo maxim, ook, tentzak, een, spoor, je zak, shooting and take note oxygen ik de baby.

Before and after your sacksioni en dat, boek, 3 zag short amount for is bigpoint en neus zo lijn toelating om, onabi, woordeloos dapper, bent as permission of your secretion and number for a glass of champagne droom in die kapitein in japan, en dring of in certinho a Theorie en de broer van ghent and rotate inceptioning should be a plein loopt op bureaus suction amigos, amigas actie link en koos in juli intro to your biggest 0 en ik ken koos bradycardie ow zo, take note place de nieuw, bon in het lijkt randall een breed Position’ de faciliteit fire training up secretion kapel apple kajong, actie bar reis op, het maar, als, efteling, maar, naast, actiemateriaal, oorzaak van ik, nu ben je kunt precies in de baby is het lijkt wendelen brengt wat, aparte, splijt brendel een break. You can also passies en de bbc mijn plooi posten zodat is tot bring your access, secretion and ik de score. Op de baby boy, dat dat, als, korra, vbb nu af waar is 7 tot en points de baby’s in hoewel, en good conditions of het is in brute en in de best possible gel zo document en produceert door de nieuw, punt keren precieux sat nooit bestaan sncb Dat eindpunt salatiga score broers ieder, jaor, nieuw, bootcampers, hierachter document in your options, corso document en dempers zien door de nieuw, boek keren procedure en zij banded endpoints, sergio saul en en koekoek bizon ben officieel remember to keep de nieuw bodywarmer ekca publiek mojacar naam hai parttime Ja, ik kom, says you’re complications after de livery, lekker hij probleem chimia met applicatie doosjes en your ipod time, high zo door, kip de je boy boy boy.

Oh boy, oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy is en draaide nieuw born in midget theater boot, but never immobilire, vernix, caseosa, ok, edgar, edgar, set de room temperature, big blind, planten, feitelijk, wat deed de gaucho’s of bloosde dorst en close de windows; opdracht. Ok en aan regio warm elk, we dit maps of wat wit, warmdraaien blanquette en ik denk aan alle jonge baby en dan moslim wordt dat hier is de kangaroo, hadden keer hoor de meter en thought. This kind dus king kong, k, zo aan, interrupted skin de skin contact is beneficial to per band hij potami ja, af ben je boy, zoey, ga bier sammy’s en bossen, waar, komen boy, travel boy; oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy! Oh boy, oh het is performing at escorial de nieuw buddymedia theaterbuurt daarnaast notes. De de hartley is less than one hundred het was bij dat, olie f, wat is er. Mee klaar en de marcel koning shows aan extreme deep black soot ben je boem’ blij mee siswi saxion 3 de box range en de skin color in de kids, samsa, je noties af die extreme kies dan eerst shirt, most appropriate dit document which apgar score afdingen. Boys e3 bier, 5cc ben ooit die den ijssel is koran laat in die te jong, baby’s, zodat, neus notes de hardware is het licht der ornament, zodat paus hier is one hundred less than one madrid zo listig we naar dit bos is described as one ben niks De respiratory app wordt hier is een.

Regelaar, thoris, bij, dat, dory eventjes in regel uit dat is, is coin toss one and muscle poncho’s samen extreme het die plek john zo de macedonisch, aan plek, zo’n zo dat is is contoso was one ben dan, je wingreen meisjes. When such en wit, boxer is zo, dus angry macy, gray, missies was er, zit dan toe dat is, is nee. Zien capillair en de skin color indicate samsa. Je noties uptick streamen die cbc, been in the shade pink, je sobers wat is cool, hier is wanneer. Soda totaal score in europa. Hier is 5 zo. Letter b is the correct answer for the hague airport west en number one and neck simple question number to your nose. Job is ss met, reveals the following de high point of the boys van hadden den bits: primair. It has a bigger escrime, ons 18 juli en wie broedplek, zo’n, zo’n oma, skin colour and blue with extreme this. What should be dapper score of baby’s arm eens zeven, pond biedt tent punch’ 5 points, ooit die mijn point zal, je zij zijn plek in zo. Hartley is wanneer dit en bits. Premisse dat is een. Banaan en en dat is je score: dag toe, ok, zo has a bigger askri, beagles kwijt is aboe, greg en dat is, is korda, stow ben de babymoov symbolische actie blowing is, is korda, stow n go het, luxor is als? U skoda toe maar dat kon of de baby is blue, is extreem met, die, zus, kim colors coat, bata extremities blue is zo, dat is de app pro zijn, oh ze is zodat, kolonie roda pwc wie is is collega’s was zo.

Tablet tablet tablet tablet.

https://www.youtube.com/watch?v=9JSP_rf4_qU